címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 16. | kedd
Csongor napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Tájékoztató a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2018. szeptemberben induló szakirányú továbbképzéseirõl

Tájékoztató a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2018. szeptemberben induló szakirányú továbbképzéseirõl

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem felvételt hirdet a 2018. szeptemberben induló Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó és Vízügyi közgazdász szakmérnöki szakirányú továbbképzési szakokra.

A vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó képzés célja olyan korszerû mûszaki-jogi- és közigazgatási ismeretekkel rendelkezõ szakemberek képzése, akik komplex módon képesek a vízgazdálkodás területén jelentkezõ tervezési, üzemeltetési és vízvédelmi tevékenység támogatására, valamint a hatósági és szakhatósági feladatok ellátására. A képzés 3 féléves, szakképzettség oklevélben szereplõ megnevezése: vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó. Az oktatás elsõ félévben az NKE bajai campusán, a második és harmadik félév az NKE budapesti campusán történik.

Jelentkezési határidõ: 2018. szeptember 1.

A vízügyi közgazdász szakmérnöki képzés célja a vállalkozásokban és a közszférában praktizáló, mûszaki alapdiplomát szerzett szakemberek továbbképzése annak érdekében, hogy a munkájuk során felmerülõ gazdasági problémák megoldására önállóan vagy egy ütõképes szakértõi csapat értékes tagjaként képessé váljanak. A képzés 4 féléves, szakképzettség oklevélben szereplõ megnevezése: gazdasági szakokleveles szakmérnök. Az oktatás az NKE bajai campusán történik.

Jelentkezési határidõ: 2018. szeptember 1.

A szakirányú továbbképzési szakokról további részletes információ, a jelentkezés feltétele a Kar honlapján.

Feladó: Városháza

EU pályázatok