címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Több mint 500 elõnevezõ várja már a Mikulásfutás rajtját

Több mint 500 elõnevezõ várja már a Mikulásfutás rajtját

Lassan célegyenesbe ér a december 9-i Mikulásfutás, eddig már több mint ötszázan neveztek a verseny különbözõ futamaira. A szervezõk azt kérik, aki teheti, éljen az elõnevezés lehetõségével.

Az önkormányzat támogatásának köszönhetõen a 2,5 km-es távon az elõnevezés ingyenes, a hosszabb távokon pedig ajándék pólóval kedveskednek a szervezõk az elõnevezõ indulóknak. Az elõnevezettek számára a verseny elõtti rajtszám felvétel is gyorsabb, kényelmesebb. Az elõnevezésre december 5-én 12 óráig van lehetõség, ezután már csak a
helyszínen lehet regisztrálni.

Nevezés elõtt érdemes felmenni a www.futavac.hu honlapra, ahol minden fontos dolgot megtudhatnak az érdeklõdõk a versenyrõl, ami szükséges ahhoz, hogy rajthoz álljanak.

A verseny elõtti napon és a verseny napján a Cházár András speciális oktatási-nevelési intézményegyüttes iskolájának tornacsarnokában lehet átvenni a rajtcsomagot (idõpontok a honlapon), és aki eddig nem tette meg, ott nevezhet is a versenyre.

A tornacsarnokban lehetõség lesz felkészülni a versenyre, átöltözni, és a felesleges ruhákat a megõrzõben elhelyezni.
A versenyszámokat olyan sorrendben igyekeznek indítani, hogy aki teljesítette a távot, ne sokat kellejen várakoznia az eredményhirdetésre, ahol a díjak átadása mellett
Mikulásfutás pólókat és egy mountain bike kerékpárt is kisorsolnak. A sorsolásban részt vehetnek az ovis futás kis-, közép- és nagycsoportos versenyzõi is, akik 9 óra után futhatják le távjaikat szüleikkel együtt a város fõterén.

Bõvebb információ: www.futavac.hu, tel.: 06 30/921-3924

Tájékoztatjuk a Tisztelt utazókat, hogy 2018. december 9-én 7:00 órától 13:00 óráig a Mikulás futás ideje alatt a helyi járatú autóbuszok terelõúton közlekednek, elkerülve a Vác, Szérûskert Oktatási Centrum buszforduló és a Március 15. tér közötti útvonalat.

Feladó: Városháza

EU pályázatok