címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 19. | péntek
Emma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Színes diplomások köszöntése

Színes diplomások köszöntése

Szép hagyomány, hogy az önkormányzat az év utolsó dekádjában köszöntõ ünnepségen látja vendégül a színes diplomás jubileumukhoz érkezett pedagógusokat.

A november 29-én rendezett eseményen Mokánszky Zoltán alpolgármester köszöntötte a jubilánsokat, kiemelve, hogy a pedagógusok nem csupán írásra, olvasásra, számolásra, különbözõ szakmai ismeretekre tanítják a gondjaikra bízott gyerekeket, fiatalokat, hanem egyúttal a gondolkodásukat, szemléletüket is formálják.
- Kijelenthetjük, hogy pedagógusnak lenni az egyik legfelelõsségteljesebb hivatás, tehát nagyon fontos a tanítók, tanárok megbecsülése - fogalmazott a városvezetõ.
A folytatásban elõbb a Nyár utcai óvoda gyerekcsapata adott kis mûsort, majd a Váci Juhász Gyula Általános Iskolát képviselõ diákok következtek, akik szavaltak illetve énekeltek, Vanderlik Tamás tanár úr gitárkíséretével.
Díszdiplomás jubileumukhoz érkeztek: Alt Gyuláné, Dr. Balogh Györgyné, Dr. Beer Miklós, Faluhelyi Józsefné, Kiss Mátyásné, Mátyásffyné Jenei Gabiella, Molnár Ferencné, Sándor Gézáné, Tóth Józsefné, Dr. Vakli Lászlóné, Vasas Lajos, Walter Dénes.

Feladó: Városháza

EU pályázatok