címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Már lehet nevezni a Virágos Vác környezetszépítõ versenyre

Már lehet nevezni a Virágos Vác környezetszépítõ versenyre

Már elérhetõ a „Virágos Vác” környezetszépítõ verseny jelentkezési lapja, a nevezni szándékozóknak február 8-ig kell leadniuk, visszaküldeniük a kitöltött íveket.
A verseny már klasszikus kategóriáiban a szervezõk keresik a legszebb portákat a családi házak, társasházak, intézmények és cégek körében, de újra díjazzák majd a legszebb balkonokat gondozó nevezõket is.
Mint azt Mezei Helga fõkertész, a verseny fõszervezõje elmondta, az idén, újdonságként keresik a legszebb tavaszi virágoskertet is, ebben a kategóriában a jelentkezési határidõ május 31. Nevezni a
posa.csilla@vacholding.hu e-mail címen lehet a név, cím, telefonszám megadásával, és természetesen fotómelléklettel. A bíráló bizottság a tavaszi virágos kert kialakítását, sokszínûségét, gondozottságát díjazza. Magától értetõdik, hogy ebben a kategóriában a jelentkezés nem jár együtt tavaszi virágok elõzetes osztásával.
A verseny fõ kategóriáiban nevezõk május 11-én 7 - 15, illetve május 12-én és 13-án 7 – 12 óra között vehetik át a palántákat a Váci Városfejlesztõ Kft. Park u. 3. alatti telephelyén ((volt Remondis Duna Kft. telephely).
Fontos tudnivalók:
Akiknél a bíráló bizottság 2018-ban a jelentkezés feltételeitõl eltérõen nem látta az utcáról a kiosztott, várost szépítendõ virágokat kiültetve, azok jelentkezését 2019 évben nem fogadhatja el.
Az idei évben is kiemelten odafigyelnek a szervezõk a virágos utcaképre a családi házas övezetben, valamint a társasházaknál a háztömbökre. A legvirágosabb utcák, társasházas utcarészek külön díjazásban részesülnek.
Az egységcsomagot az igénylõ (jelentkezõ) vagy annak meghatalmazottja veheti át írásos meghatalmazással.
A versenyre virág egységcsomagot nem igénylõk is jelentkezhetnek mindegyik kategóriában, akiknek virágdíszítését a bíráló bizottság megtekinti, és oklevél díjazásban részesíti.
Aki az elmúlt évek során már három alkalommal díjazásban részesült és 2019. évben is díjra érdemes a virágosítása, az megkapja a „Virágos Vác - Virágos Ház” feliratú dísztáblát, melyet az ingatlanára kihelyezhet. Akik ezen táblát már megkapták, azok jelentkezésére ugyancsak feltétlenül számítanak a szervezõk, mert a várost díszítõ szép virágosításért bronz-, ezüst-, arany- és gyémánt okleveleket kaphatnak, akik már 5., 6., 7. és 8 éve díjazásra érdemesek. Továbbá új díjat vehetnek majd át azok a nevezõk, akiket a bírálók már 9. alkalommal is kiemelnek.

A verseny részletei és a jelentkezési lap a csatolt dokumentumban található!

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
jelentkezesi lap 2019..pdf

EU pályázatok