címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Újítás, könnyítés az adóbefizetésben

Újítás, könnyítés az adóbefizetésben

Március 6-án megkezdte a Magyar Posta a Vác Város Önkormányzatához fizetendõ adókról szóló, közel 21 ezer db egyenlegközlõ és a hozzá tartozó csekkek kézbesítését.

A posta ígérete szerint fizetési határidõ elõtt, március 14-ig minden adózóhoz eljutnak a küldemények. Ebben az évben -tekintettel arra, hogy március 15. péntekre esik - március 18., hétfõ a csekkek befizetésének a határideje. A rövid határidõre való tekintettel, amennyiben a csekkek fizetési határidõt követõen kerülnek befizetésre, késedelmi pótlék nem kerül felszámításra.

Ettõl az évtõl három adónem -magánszemélyek kommunális adója, gépjármû adó, iparûzési adó -esetében a kipostázott csekkek már QR kódot is tartalmaznak, mely lehetõséget nyújt arra, hogy az adózók átutalással, illetve postai befizetéssel történõ teljesítésen kívül okostelefon segítségével, sorban állás nélkül tudják teljesíteni adóbefizetési kötelezettségeiket.

Mivel az új csekkek elõállítása miatt idén a megszokotthoz képest késõbb kezdõdött meg a küldemények kézbesítése, az ezzel okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

Feladó: Városháza

EU pályázatok