címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Partnerségi felhívás

Partnerségi felhívás

TISZTELT PARTNEREINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vác Város Önkormányzat Képviselõ-testülete elfogadta a város gépjármû elhelyezési feltételeinek elõsegítésérõl szóló 52/2018. (XII. 14.) önkormányzati rendelet 2. számú mellékletében lehatárolt területre vonatkozóan a gépi parkolási eszköz tiltásának törlésére és az ehhez kapcsolódó zöldfelületek védelme érdekében, valamint a gépjármû elhelyezési rendelettel való összhang megteremtése céljából szükséges HÉSZ módosítást a mellékelt megalapozó vizsgálattal és az abban szereplõ HÉSZ módosítási javaslatokkal.

A Város Honlapján a „Hivatal” menüpontban a „Partnerségi egyeztetések” cím alatt a megalapozó vizsgálat megtekinthetõ. Valamint a dokumentáció megtekintésére, információ nyújtására ügyfélfogadási idõben, a Polgármesteri Hivatal Fõépítészi Osztályán (114/b) is van lehetõség.

Kérjük partnereinket, hogy a HÉSZ ez irányú módosítására vonatkozó javaslataikat, észrevételeiket legkésõbb 2019. szeptember 30-ig juttassák el az alábbiak szerint:

1. emailben: foepitesz@varoshaza.vac.hu címre
2. postán vagy személyesen a Váci Polgármesteri Hivatal Fõépítészi Osztályához.

A módosítással kapcsolatban a Madách Imre Mûvelõdési Központban 2019. szeptember 20-án 17 órakor lakossági fórumot tartunk.

2019. szeptember 10.

Tisztelettel:

Fördõs Attila sk.
polgármester


A részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható!

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
Megalapozo.vizsg.hesz.mod.Gepi.parkolas.20190806.pdf

EU pályázatok