címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Munkatársakat keresnek az önkormányzati intézmények

Munkatársakat keresnek az önkormányzati intézmények

Nyílt pályáztatással keresnek különbözõ képzettségû munkatársakat a váci önkormányzati intézmények, illetve egyes szolgáltatások, elvégzendõ munkák ellátására is várják a jelentkezõket. A jelenleg aktuális pályázatokból ismertetünk párat.

A Váci Polgármesteri Hivatal mûszaki ügyintézõ (mérnök) munkakörre írt ki pályázatot, melynek jelentkezési határideje szeptember 30. Szintén a váci hivatal keres igazgatási ügyintézõ munkakörbe jelentkezõt. Erre október 10-ig lehet beadni a pályázatot.

Vác Város Önkormányzata a belterületi aszfalt és nagykocka kõ burkolatú utak felújítására nyílt pályázatot hirdet. A jelentkezõk október 2. 10 óráig adhatják be a szükséges dokumentumokat.

A Városfejlesztõ Kft. kertészeti és útkarbantartási munkákra keres munkaerõt, továbbá várnak ács/tetõfedõ szakmunkást és segédmunkást is. A sportintézményekbe karbantartót és takarítót, a hulladékgazdálkodási cégnél pedig gépkocsivezetõt és rakodómunkást vesznek fel.

A városban mûködõ oktató-nevelõ intézményekben dolgozó iskolaorvosi munkakörökre pályázatokat hirdetett a Szociális Szolgáltatások Háza. Ezen feladatokra november 26-ig lehet beadni a jelentkezést.

Az Idõsek Otthona és Klubja – jelentkezési határidõ nélkül, a pályázók folyamatos behívásával – gondozó/ápoló munkakör betöltésére írt ki pályázatot. Az intézmény mosatási szolgáltatás elvégzésére is nyílt pályázatot hirdet, melyre az ajánlatokat október 9. 10 óráig lehet benyújtani.

A Madách Imre Mûvelõdési Központ pedig részmunkaidõs takarítókat keres 6 órás állásba azonnali belépéssel.

Mindezen pályázatokról részletes tudnivalók weboldalunk Pályázatok rovatában találhatók.

Feladó: Városháza

EU pályázatok