címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Nyílt pályázatok áruszállításra és munkakörökre

Nyílt pályázatok áruszállításra és munkakörökre

A városvezetés folytatja az átláthatóságra, takarékosságra törekvõ vállalkozásbarát gyakorlatát, így a korábban megszokottakkal ellentétben több feladatra és munkakörre is nyílt pályázati kiírást tettek közzé.

A Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézménye (képünkön) különbözõ élelmiszerfajták beszállítására hirdetett meg pályázatot a fõzõkonyhájának élelmiszer alapanyag ellátására. A zöldségre, gyümölcsre, tojásra, a tejre és tejtermékekre, a szárazárukra, illetve a húsokra és halakra történõ kiírások a következõ naptéri évre érvényes szerzõdésekhez keresnek beszállítói partnert. A kiírások – melyek megtalálható a vac.hu weboldal Pályázatok rovatában – tartalmazzák a kért mennyiségeket, illetve a szállításra vonatkozó feltételeket.

A pályázatok benyújtásának határideje: december 15. kedd 9 óra.

***

Vác Város Önkormányzatának intézményei nyílt pályáztatással keresnek különbözõ szakterületekre munkatársat.

A Polgármesteri Hivatal mûszaki ügyintézõ mérnököt, továbbá mûszaki referensi feladatokat ellátó mérnököt keres. Pályázatot hirdettek továbbá fõépítészi munkatárs feladatkörre is. A határozatlan idejû közszolgálati munkaviszonyt jelentõ munkakörök közül az elõbbi kettõre december 31-ig, az utóbbira pedig december 20-ig várják a jelentkezéseket.

A Szociális Szolgáltatások Háza – szintén határozatlan idejû közszolgálati jogviszonyra – szociális munkatársat keres. A jelentkezéseket december 15-ig lehet benyújtani.

A Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézménye igazgatói állására január 15-ig lehet pályázni. Az elbírálás márciusban történik, a pozíció ötéves idõtartamra április 1-tõl tölthetõ be.

Feladó: Városháza

EU pályázatok