címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Fiatal vállalkozóknak segít a NAV

Fiatal vállalkozóknak segít a NAV

2019-ben elõször vesz részt a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Show-n kiállítóként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amely tavaly indította el a kezdõ vállalkozások támogatására hivatott Mentor Programját. A tapasztalatok szerint az új vállalkozók közül sokan nincsenek tisztában az adózási szabályokkal, ezért a mentorálás hat hónapja alatt személyre szabott segítséget kaphatnak.

November 18. és 22. között immár 12. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) a magyar gazdasági „utánpótlás-nevelés” fontos eseményét, a Fiatal Vállalkozók Hetét. Az országos eseménysorozaton most elõször vesz részt kiállítóként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A NAV munkatársai a Fiatal Vállalkozók Hetére kíváncsi érdeklõdõknek egyebek mellett a Mentor Program adta lehetõségekrõl szolgálnak információval. Ennek lényege, hogy a mentorálás hat hónapja alatt személyre szabott segítséget kaphatnak az új adózók a kötelezettségekkel, kedvezményekkel, adózási formákkal kapcsolatban. A NAV emellett adózásról szóló fórumokat is szervez a kezdõ vállalkozásoknak érdekes és hasznos elõadásokkal.

A FIVOSZ népszerû országos rendezvénye hét vidéki helyszínen és Budapesten a Bálnában látogatható. Az ingyenes programsorozat izgalmas témákkal és ismert elõadókkal várja az érdeklõdõket. Az elõadók között multinacionális vállalatok vezetõi és évszázados magyar márkák jelennek meg látványos show-elemekkel tarkított elõadásokon.

A FIVOSZ által szervezett eseménysorozat tavaly mintegy tízezer érdeklõdõt vonzott. A program célja, hogy bemutassa a vállalkozói és üzleti létet, s ezzel fiatalok tömegét inspirálja vállalkozás indításra. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Még várják az érdeklõdõ fiatal vállalkozók jelentkezését a következõ weboldalon: http://fiatalvallalkozokhete.hu/

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Feladó: Városháza

EU pályázatok