címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 19. | péntek
Emma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Öt nap, hat bûncselekmény

Öt nap, hat bûncselekmény

A váci rendõrök egy 23 éves férfit vettek õrizetbe, aki a gyanú szerint Vác, Váchartyán és Õrbottyán területén követett el vagyon elleni bûncselekményeket.

A Váci Rendõrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves erdõkertesi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 1. és 2019. március 5. között Vác, Váchartyán, valamint Õrbottyán területén követett el hat alkalommal lopást vagy annak kísérletét. Vácon egy nyitott állapotban parkoló gépkocsiból mobiltelefont vett magához a férfi, valamint egy tanmûhelybe ment be annak ajtajait betörve, innen nem vitt el semmit. Váchartyánban egy nyitott melléképületben készített össze szerszámgépeket lopási szándékkal, valamint egy lakóépületbe is megpróbált betörni. Ugyancsak Váchartyánban egy nyitott gépkocsiból mobiltelefont lopott el. Végül Õrbottyánban további kettõ, nyitott állapotban leállított gépkocsiból készpénzt, mûszaki cikket és italokat vitt magával.

A rendõrök 2019. március 5-én este Õrbottyánban fogták el a férfit, majd elõállítását követõen gyanúsítottként hallgatták ki, õrizetbe vették és elõterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. március 8-án elrendelt.

Feladó: Váci Rendõrkapitányság

EU pályázatok