címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Filmforgatás idõszakos forgalomkorlátozással

Filmforgatás idõszakos forgalomkorlátozással

Ismét közterületi filmforgatás helyszíne lesz városunk, így várhatóan három napon keresztül idõszakos forgalomkorlátozásra kell számítani.
Július utolsó két, illetve augusztus elsõ napján filmet forgatnak Vácott, a Duna-parti sétány egy szakaszán és a Fõtéren. A rév közelében, az Ady Endre sétány 1-3. szám elõtti parkolóban, illetve a Liszt Ferenc sétányon, az Eszterházy kávézóval szemben a járdán és a kerékpárúton történik a felvétel, továbbá reggel 8 és este 22 óra között kapott a stáb engedélyt arra, hogy óránként maximum háromszor 10 perc idõtartamra korlátozza az adott terület közforgalmát szükség szerint. A kompra való fel- és leközlekedést folyamatosan biztosítani szükséges és a megkülönböztetõ jelzést használó gépjármûveket is késedelem nélkül kötelesek átengedni a forgatás során. A Március 15. tér 9-15. szám elõtt rövid ideig, 10-15 perces idõszakokra korlátozhatják az engedéllyel rendelkezõ gépjármûvek forgalmát, valamint a menetrend szerint közlekedõ buszok áthaladását is.
Az engedély kiadásának feltétele volt továbbá, hogy a munkák során keletkezõ szennyezõdéseket a forgatás befejezése után a stábnak el kell távolítania és a közterületet az eredeti állapotnak megfelelõen engedélyesnek helyre kell állítania.

Feladó: Városháza

EU pályázatok