címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Cikluszáró ülés következik

Cikluszáró ülés következik

Szeptember 18-án tartja a mostani önkormányzati ciklus munkaterv szerinti utolsó tanácskozását Vác Város Önkormányzat Képviselõ-testülete.
A Városháza dísztermében 9 órakor kezdõdõ ülés döntõ része nyilvános, azon bárki személyesen is részt vehet. A kiadott meghívó - amely mellékletünkben megtalálható - szerint napirend elõtt kerül sor a lejárt határidejû határozatok végrehajtásáról, illetve a képviselõk, bizottsági tagok ülésrõl való távolmaradásáról szóló jelentés megvitatására. A tájékoztatók sorában találjuk a bizottságok átruházott hatáskörben hozott döntéseirõl, a jelentõsebb beruházások aktualitásairól szóló anyagot, illetve Japánban, Otrokovicében és Dubnicán látogatást tett hivatalos delegáció ismertetõjét.
A tervezett napirend a Madách Imre Mûvelõdési Központ igazgatói pályázatának elbírálásával indul, majd a likviditási jelentés után az önkormányzat elsõ féléves gazdálkodásról szóló beszámoló kerül sorra. A rendeletek közül ezúttal az idei büdzsé és a településképi szabályozásról szóló szabályozás módosítása kerül vitára és a tervek szerint rendeletalkotással vezetnek ki egy közterületrészt a törzsvagyonból.
A folytatásban a holding beszámolóját többek között a pályázati érdekeltségi rendszer módosítása, az idei ralliverseny szervezõinek kérelme és több, az egészségügyi ellátással kapcsolatos elõterjesztés követi. A nyílt napirendi tárgysorozatot az esetleges sürgõsségi beadványok megtárgyalását követõen a képviselõi hozzászólások és kérdések zárják.
A cikluszáró testületi ülés végén - már zárt körben - döntenek a "Vác Város Szociális Munkáért" kitüntetésrõl, egy szociális témájú fellebbezésrõl, illetve tájékoztató hangzik el a Közbeszerzési Munkacsoport ülésérõl.

Feladó: Váci Városimázs Kft.

Email: estv@estv.hu

Csatolt dokumentumok:
szeptestmeghiv.doc

EU pályázatok