címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Váci díszdiplomás pedagógusok köszöntése

Váci díszdiplomás pedagógusok köszöntése

A Pannónia Házban november 20-án került sor a több évtizedet az oktató-nevelõ pályán töltõ pedagógusok városi köszöntésére.
A korábban váci iskolákban-óvodákban tanító/oktató színes diplomás örökifjú pedagógusok ünnepségén Fördõs Attila polgármester az oktató-nevelõ munka szépségét kiemelve köszöntõ és köszönõ szavakkal méltatta azokat, akik élethivatásul választott pályájukon a fiatalok oktatására, nevelésére áldoztak évtizedeket.
A jubiláló pedagógusokat az utolsó munkahelyükként szolgáló oktatási intézmények igazgatói köszöntötték, felidézve személyes tapasztalataikat, élményeiket. A város ajándékát Fördõs Attila polgármester, továbbá Petõ Tibor és Mokánszky Zoltán alpolgármester adta át.
Ebben az esztendõben a következõ pedagógusok jubiláltak:
Gránit díszdiplomás (75 év): Völgyi Lászlóné.
Rubin díszdiplomások (70 év): Faluhelyi Józsefné és Hargitai Károlyné.
Gyémánt díszdiplomások (60 év): Babiák Mihály, Becsó Jánosné, Gyõri Józsefné, Laczkó Tiborné és Vásárhelyi József.
Arany díszdiplomások (50 év): Nagy Ferencné (posztumusz), Fördõs Józsefné, Konrád Edéné, Madudák Istvánné, Monos Józsefné, Palásty Károlyné, és Pelczéder Tibor.
A megható perceket követõen a Deákvári Óvoda gyermekei, továbbá Fehérvári Fruzsina és Smál Gábor, a Váci Dunakanyar Színház tagjai köszöntötték verses-dalos mûsorral az 50-60-65-70 és 75 éve diplomát szerzett pedagógusokat.
A rendezvény zárásaként megtartott állófogadás elõtt Mokánszky Zoltán alpolgármester pohárköszöntõjével mondott hálás köszönetet a pedagógusoknak, valamint kívánt jó egészséget és sok szép esztendõt az ünnepelteknek.

Feladó: Váci Városimázs Kft.

Fotó: Kereszturi Gyula

Email: estv@estv.hu

EU pályázatok