címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Csütörtökön évnyitó testületi ülés

Csütörtökön évnyitó testületi ülés

Az idei esztendõ elsõ tanácskozását tartja január 22-én Vác Város Önkormányzat Képviselõ-testülete. A Városháza Dísztermében délelõtt 9 órakor kezdõdõ ülés döntõ része nyilvános, azon az állampolgárok is jelen lehetnek.
Napirend elõtt jelentés következik a lejárt idejû határozatok végrehajtásáról, majd a tájékoztatók sorában ezúttal a bizottságok átruházott hatáskörben hozott döntéseirõl, a jelentõsebb beruházások aktualitásairól, egy törvényességi felügyeleti eljárás lezárásáról és a Raoul Wallenberg-díj elnyerésérõl esik szó.
A tervezett napirendi sor ezúttal is a holding beszámolójával indul, majd a likviditási jelentés után három rendeletmódosítás (a tavalyi költségvetésrõl, a közmûvelõdési tevékenység helyi feladatairól, valamint a köztemetõrõl és a temetkezési rendrõl) következik. A Váci Dunakanyar Színház tavalyi évet felölelõ szakmai beszámolóját a levéltár igazgatói posztjára kiírandó pályázat és a 2015-ös helyi közösségi buszközlekedéssel összefüggõ szolgáltatói szerzõdés megvitatása követi.
A Vácon áthaladó országos közutak tulajdonviszonyainak áttekintése után a közvilágítási projekt menedzsmentjében történt változásról és az I. világháborús emlékmû újraállítására biztosítandó fedezetrõl lesz szó, majd a kiadott napirendi sor szerint két önálló képviselõi indítvány megtárgyalása után képviselõi hozzászólásokkal, kérdésekkel fejezõdik be a testületi ülés nyilvános része.
Ezt követõen már zárt körben ingatlanügyekrõl születhet döntés, végül a Közbeszerzési Munkacsoport ülésérõl, illetve a Beszerzési Munkacsoport által elbírált pályázatokról benyújtott tájékoztató megvitatásával zárul a képviselõ-testületi tanácskozás.
(A testületi ülésre szóló meghívó mellékletünkben megtalálható.)

Feladó: Váci Városimázs Kft.

Email: estv@estv.hu

Csatolt dokumentumok:
jantestnapirr.doc

EU pályázatok