címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 23. | kedd
Béla napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Fõszerepet kaphat a költségvetés

Fõszerepet kaphat a költségvetés

Február 19-én délelõtt 9 órától tartja meg a Városháza dísztermében munkaterv szerinti februári ülését Vác Város Önkormányzata.
A kiadott meghívó szerint a tanácskozás döntõ része nyilvános, azon bárki részt vehet. Elõzetesen húsznál is több nyílt napirendi pont mellett két zárt ülésen megvitatandó témakör szerepel a tervezett menetrendben.
Napirend elõtt jelentés következik a lejárt idejû határozatok végrehajtásáról, majd a tájékoztatók sorában ezúttal a bizottságok átruházott hatáskörben hozott döntéseirõl, a jelentõsebb beruházások aktualitásairól, illetve a Váci Baptista Gyülekezet és a Váci Zsidó Hitközség idei programjairól szóló anyag kerül a grémium elé.
A tervezett napirendi sorban szerepel a holding tagvállalatainak decemberi beszámolója és a likviditási jelentés. Várhatóan utoljára módosítják a 2014-es városi büdzsé számait, majd rendeletalkotások kerülnek megtárgyalásra. Sorrendben elsõként a 2015-ös városi költségvetést, majd a pénzben és természetben nyújtott szociális és gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól szóló, továbbá a 4530/424 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos terület elidegenítésérõl rendelkezõ jogszabályt fogadhatja el a testület.
A tervek szerint módosításra kerül a polgármesteri hivatal és a holding alapító okirata és megtárgyalják a hivatal 2014-es teljesítményértékelését is. Ezt követõen a pályázati érdekeltségi rendszer kialakítása mellett többek között napirenden lesz két óvoda pedagógiai programja, ingatlancsere és egy társulási lehetõség megvitatása is.
A kiadott napirendi sor szerint képviselõi hozzászólásokkal, kérdésekkel fejezõdik be a testületi ülés nyilvános része, majd már zárt körben bírósági ülnök felmentésérõl, a Közbeszerzési Munkacsoport ülésérõl, illetve a Beszerzési Munkacsoport által elbírált pályázatokról benyújtott tájékoztató megvitatásával zárul a képviselõ-testületi tanácskozás.
(A testületi ülésre szóló meghívó mellékletünkben megtalálható.)

Feladó: Váci Városimázs Kft.

Email: estv@estv.hu

Csatolt dokumentumok:
febrmeghiv.doc

EU pályázatok