címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 24. | szerda
György napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Ligettakarítás a Mária Búcsú tiszteletére

Ligettakarítás a Mária Búcsú tiszteletére

A Mária Búcsú közeledvén, eljött az idõ, hogy ismét tisztábbá tegyük a ligetet, a városunk "tüdejét". Ezért szeretnék a szervezõk felkérni az iskolákat, hogy 2015 szeptember 4-én, pénteken, a lakosságot, hogy 5-én, szombaton, ha idejük engedi, tartsanak velük a liget szépítésében. Mind a két napon 9 órakor kezdõdik a program. Találkozó a hétkápolna templom mellett.
A programot Dr. Farkas László templomigazgató, egyházmegyei ifjúsági lelkész, a Hétkápolna Egyház Közössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány szervezik.
Ennek érdekében megkérik azokat a városlakókat, akik a szeptember 5. szombat délelõttjüket szabaddá tudják tenni, és van kedvük a liget rendbetételére, jöjjenek el a templomhoz segíteni a takarításban. Az iskoláknak a pénteki napra is szól a felhívás.
Ha tudnak hozni kerti szerszámokat (pl. gereblye) azzal még többet segíthetnek. Ha nincsen munkára fogható szerszámuk, akkor a szervezõk adnak szemetes zsákot és kesztyût a szemétszedéshez.
A Váci Hulladékgazdálkodási Kft. felajánlotta az összegyûjtött hulladék elszállítását, és újrahasznosítását, amit a szervezõk ezúton is köszönnek.
További információt az alábbi elérhetõségen kaphatnak:
Tel: 06 30 921 3924 mail: birogyorgy@yahoo.com

2015. szeptember 1.

Bíró György

Feladó: Városháza

Fotó: Cseledy András Sándor

Email: birogyorgy@yahoo.com

EU pályázatok