címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Új parkolóhelyek a mûvelõdési központnál

 Új parkolóhelyek a mûvelõdési központnál

A korábbi, részben alig használt járdafelületek csökkentésével több mint harminc parkolóhelyet alakítottak ki a kivitelezõk a mûvelõdési központ szolgálati útszakaszán, közülük kettõ mozgáskorlátozottaknak szolgál, illetve egy buszparkolót is kijelöltek.
A teljes egészében önkormányzati beruházás költsége 3 és fél millió forint volt, a kivitelezésre három helyi cég kapott megbízást.
A parkolók kialakítása kapcsán meg kell jegyezni, hogy az új helyzetben nyilvánvalóan még nagyobb óvatosságot igényel mindenkitõl a forgalmi út használata, tehát fontos, hogy senki ne megszokásból vezessen itt, erre az útburkolati jelek és közlekedési táblák is figyelmeztetnek.
- Már régi gondnak számított, de az utóbbi idõben egyre nagyobb problémát jelentett, hogy kevés a hely az autóknak a háznál. A beruházásnak köszönhetõen duplájára nõtt a parkolókapacitás, ami nagyon fontos elõrelépés. Apránként, de folyamatosan igyekszünk fejleszteni addig is, amíg sikerül forrást találni a mûvelõdési központ égetõen szükséges teljes körû szépítõ-korszerûsítõ beruházására, köszönetet mondunk az önkormányzatnak minden támogatásért - nyilatkozta lapunknak Retzler Péter igazgató.

Feladó: Városháza

EU pályázatok