Hírek

Dátum: Típus: Kulcsszó:  

Sport [2018. január 8., hétfő]
Érvényesült a papírforma Győrben

A női kézilabda NB I. hétvégi fordulójában a Győri ETO - GVM Europe-Vác mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában címvédő Rába-parti sztárcsapat.
Városunk csapatának következő ellenfele - január 12-én, hazai pályán - a jelenleg a 3. helyen álló Érd gárdája lesz.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2018. január 6., szombat]
Edzőváltás a férfi kézilabda csapatnál

A 2017/2018-as bajnokság folytatásában Skaliczki László veszi át a vezetőedzői posztot a jelenleg sereghajtó Váci KSE élén, a cél egyértelműen az NB I-ben maradás kiharcolása.
A klub január 3-án tartott sajtótájékoztatóján Schoffer Attila elnök elmondta: már hónapok óta érett a döntés, hiszen a nyáron alaposan megfiatalított csapattól jóval többet vártak az eddig mutatott teljesítménynél.
Skaliczki László - aki fiával együtt irányítja majd a csapatot - azt mondta, hogy elemezte a váci gárda több szezonbeli mérkőzését, és látott olyan elemeket, amelyekre építve a folytatásban jobb eredmények hozhatók, és ha a tavaszi tizenegy mérkőzésből legalább hatot megnyernek, akkor van esély a bennmaradásra.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2018. január 2., kedd]
Vasárnapi rangadó: a Győri ETO ellen lép pályára a női kézilabda csapat

Az óév utolsó előtti napján - hosszabb szünet után - újabb fordulót rendeztek a női kézilabda NB I-es bajnokságban.
A GVM Euorope-Vác hazai pályán játszott, az ellenfél a Siófok KC gárdája volt, s végül a vendégek diadalmaskodtak, a végeredmény 27-28 lett a javukra.
Bár eddig - a Kisvárda gárdájával együtt - városunk csapata van túl a legkevesebb mérkőzésen a bajnokságban, mégis az előkelő 4. helyen áll a tabellán.
A következő ellenfél (vasárnap) a Győri ETO csapata lesz.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. december 18., hétfő]
Nagy helyezkedés a férfi kézilabda élvonal alsóházában

A férfi kézilabda bajnokság élvonalának hétvégi fordulójában a Váci KSE megszerezte második győzelmét.
Az aktuális fordulóban a Gyöngyös gárdája volt városunk csapatának ellenfele, és a Váci KSE legyőzte a riválist, a végeredmény: Gyöngyös - Váci KSE: 27 - 33
Komoly alsóházi rangadót hoz a következő forduló, hiszen december 20-án a Váci KSE csapata a Ferencvárosi TC gárdájával meccsel a városi sportcsarnokban, és több más mérkőzés eredményétől függően ezt követően helycserék is elképzelhetők a tabellán.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. december 11., hétfő]
Az ötödik helyről várja a tavaszi folytatást a Vác FC csapata

A labdarúgó NB II-es bajnokság hétvégi, 21. fordulójában a Vác FC ellenfele a Kazincbarcika volt és a végeredmény 1 - 0 lett városunk csapata javára.
A győzelemmel a Vác FC huszonegy forduló után az 5. helyet foglalja el a tabellán kilenc győzelemmel, hat-hat döntetlennel és vereséggel, 33 ponttal, 29-20-as gólkülönbséggel.
Az 1. helyen az MTK Budapest áll 52 ponttal, a 2. a Kisvárda 49 ponttal, a 3. Békéscsaba 37 pontot gyűjtött eddig.
A három kieső helyen a Budafok (19 pont), a Csákvár (18) pont és a Soproni VSE (12 pont) áll.
A 2017/2018-as bajnokság február végétől folytatódik.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. december 5., kedd]
Labdarúgó Magyar Kupa: bejutott a legjobb tizenhatba a Vác FC csapata

A múlt heti Magyar Kupa fordulóban a Vác FC legyőzte az NB I. legutóbbi idényének ezüstérmesét, a Videotont és ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.
A november 29-én játszott mérkőzés végeredménye: Vác FC - Videoton: 3 - 1.
A téli szünet után a legjobb tizenhat között a Diósgyőri VTK lesz városunk csapatának ellenfele.
A bajnokság hétvégi fordulójában már nem ment ilyen jól a Vác FC-nek, 2 - 1 arányban alul maradtak a Soroksárral szemben. A bajnokság első felében az utolsó ellenfél (december 10-én) a Kazincbarcika lesz.
A férfi kézilabda élvonalban a Váci KSE - Csurgó összecsapás végeredménye 26 - 31 lett. A következő ellenfél (december 12-én) az Orosháza.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. november 27., hétfő]
Labdarúgó NB II: vereség Dorogon

A hétvégén csak a Vác FC lépett pályára labdajáték élcsapataink közül, mégpedig a Dorog vendégeként.
A labdarúgó NB II hétvégi, 19. fordulójában a váci csapat 2 - 0 arányú vereséget szenvedett aktuális riválisától és ezzel jelenleg a 6. helyet foglalja el a tabellán. A következő ellenfél (december 3-án) a Soroksár gárdája lesz.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. november 20., hétfő]
Kapaszkodik a férfi kézilabda csapat

Mind női-, mind férfi élvonalbeli kézilabda csapatunk győzelmet aratott a hétvégi bajnoki fordulóban, a Vác FC döntetlent játszott a labdarúgó NB II-ben.
A férfi kézilabda NB I-ben megszerezte második győzelmét a Váci KSE, 24 - 20-el zárták a Dabas elleni összecsapást. A következő ellenfél (november 29-én) a Tatabánya gárdája lesz.
A hölgyeknél a GVM Europe- Vác az MTK Budapest ellen is győzni tudott, a végeredmény 30-27. Csapatunk legközelebb december 30-án lép pályára bajnoki mérkőzésen, éspedig a Siófok ellenében.
A labdarúgó NB II. hétvégi fordulójában a Vác FC 1 - 1-es döntetlennel abszolválta a Nyíregyháza Spartacus FC elleni mérkőzést. Csapatunk következő ellenfele (november 26-án) a Dorog gárdája lesz.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. november 13., hétfő]
Dobogós helyről várja a folytatást a Vác FC csapata

Újabb győzelmének köszönhetően 17 forduló után dobogós helyen áll a Vác FC csapata a labdarúgó NB II-ben.
A labdarúgó NB II hétvégi fordulójában a Vác FC gárdája a Budaörs ellen lépett pályára és 2-0 arányú győzelemmel abszolválta a feladatot. Ezzel városunk csapata újra előrébb lépett egyet a tabellán - már a 3. helyről várja a folytatást. A legközelebbi ellenfél (vasárnap) a Nyíregyháza Spartacus FC.
A férfi kézilabda élvonalban sajnos újra vereséget szenvedett a városi csapat, a végeredmény: Budakalász - Váci KSE: 29 - 24. A következő ellenfél (november 18-án) a Dabas gárdája lesz.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió

Sport [2017. november 6., hétfő]
Egy győzelem, két döntetlen a hétvégi mérleg

Nyolcadik bajnoki mérkőzésén végre megszerezte első pontját a férfi kézilabda élvonalban a Váci KSE, miután 28 - 28-as döntetlent játszottak a Cegléd gárdájával.
A labdarúgó NB II-ben a Vác FC egy pontot szerzett a hétvégi fordulóban, miután 1 -1-es döntetlent játszott a Budafokkal. Tizenhat forduló után városunk csapata az ötödik helyet foglalja el a tabellán. A következő hetekben sorra következő ellenfelek: Budaörs, Nyíregyháza Spartacus FC, Dorog.
A férfi kézilabda NB I-ben a Váci KSE már nem pont nélkül áll a tabella utolsó helyén a hétvégi döntetlen után, és az előttük álló csapatok nincsenek beláthatatlan távolságban. A soron következő ellenfelek még ebben a hónapban: Budakalász, Dabas, Tatabánya.
A női kézilabda NB I-ben a GVM Europe-Vác tartja jó formáját, a hétvégén 34 - 26-os győzelmet arattak a Vasas ellenében. A bajnokságban novemberben még a Kisvárda és az MTK Budapest gárdája ellen lép pályára városunk csapata.

Feladó: Városháza
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének! Nyomtatható verzió


(1-10)(11-20) (21-30) (31-40) (41-50)  ... (4181-4186)   >>

Hirdetés
Cégajánló
DunaWeb Szolgáltató Kft. 2007-2013. Impresszum Médiajánlat

WWW.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU    
APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU