Vác.hu
  

Hírek

Dátum:

Típus:

Kulcsszó:

 

Sport [2018. április 9., hétfő]

Gólzáporos győzelmet aratott a női kézilabda csapat

A női kézilabda NB I-ben városunk csapata ritkán látott számú góllal terhelte meg aktuális ellenfele hálóját, a labdarúgó NB II-ben ezúttal döntetlent játszott a váci csapat.
A női kézilabda élvonal hétvégi fordulójában a GVM Europe - Vác - Békéscsaba mérkőzés végeredménye 48 - 28 lett a mieink javára.
A Kisvárda elleni vereség után az újabb fordulóban döntetlent ért el a Vác FC a labdarúgó NB II-ben, a végeredmény: Vác FC - BFC Siófok: 1 - 1

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 26., hétfő]

Váci evezős sikerek a hosszútávú szezonnyitón

A "bemelegítő" ergométeres országos bajnokság után a hétvégén a hagyományos tavaszi hosszútávú versennyel már a vízen is elkezdődött az evezős versenyszezon, s a Vác Városi Evezős Club sportolói igen jól szerepeltek megmérettetésen.
A VVEC dobogósai:
Aranyérmesek: Galambos Péter (férfi könnyűsúlyú egypárevezős), Kosztrub Tamás (férfi ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezős), Szklenka Bence (férfi ifjúsági normál súlyú egypárevezős), Ujhelyi Mihály (fiú serdülő egypárevezős), Csepel Zsófia (női könnyűsúlyú egypárevezős), Harsányi Viktória, Harsányi Orsolya, Imre Veronika, Bóka Sára,
korm. Kiss Lara (leány serdülő kormányos négypárevezős).
Ezüstérmesek: Szilágyi Konrád (férfi ifjúsági normál súlyú egypárevezős), Zsiros Janka (női ifjúsági egypárevezős).

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 26., hétfő]

Egy döntetlen, egy vereség a hétvégi mérleg

A labdarúgó NB II-ben a Vác FC döntetlennel abszolválta a hétvégi fordulót, a férfi kézilabda élvonalban a Váci KSE nem szerzett újabb pontot.
A labdarúgó NB II. hétvégi fordulójában városunk csapata 1 - 1-es döntetlennel zárta a Győri ETO-val vívott találkozót. A következő ellenfél - március 28-án - a Zalaegerszeg gárdája lesz.
A férfi kézilabda NB I-ben sorozatban harmadszor is nagyon szoros mérkőzést vívott városunk csapata, a hétvégi mérkőzés végeredménye: Váci KSE - Budakalász: 24 - 25. A következő, szerdai fordulóban a Dabas lesz az ellenfél.

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 19., hétfő]

Pontot szerzett a férfi kézilabda csapat

A férfi kézilabda NB I. újabb fordulójában hosszú idő után újra pontot szerzett a Váci KSE.
Városunk csapata idegenben lépett pályára, a mérkőzés végeredménye: Cegléd - Váci KSE: 25-25. A legközelebbi ellenfél - március 24-én - a Budakalász gárdája lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 12., hétfő]

Két győzelem, egy vereség a hétvégi mérleg

A hétvégi bajnoki fordulókban a Vác FC és a női kézilabda csapat győzni tudott, a férfi kézilabdázók vereséget szenvedtek.
A labdarúgó NB II-ben városunk csapata Sopronban vendégszerepelt és 2 - 1 arányú győzelemmel megszerezte a három pontot. A következő ellenfél (március 18-án) a Mosonmagyaróvári TE gárdája lesz.
A női kézilabda élvonalban a GVM Europe-Vác - Alba Fehérvár mérkőzés végeredménye 33 - 25 lett. Városunk csapata legközelebb (március 28-án) a Budaörs ellen lép majd pályára.
A férfi kézilabda NB I-ben Váci KSE - Balatonfüred: 25-26. Csapatunk következő ellenfele (március 16-án) a Cegléd gárdája lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 7., szerda]

Száraz földön már elkezdődött az evezős versenyszezon

A hagyományokhoz híven Győrben rendezett ergométer bajnoksággal elkezdődött az evezősöknél az aktuális versenyszezon.
A versenyen a Vác Városi Evezős Club sportolói nyolc dobogós helyet szereztek.
Bajnoki címet szerzett Galambos Péter (férfi felnőtt könnyűsúlyú kategória) és Ujhelyi Mihály (fiú serdülő második korcsoport). Ezüstérmes lett Csepel Zsófia (női utánpótlás 23 év alatti könnyűsúlyú kategória), Felméri Márk (férfi ifjúsági versenyszám), Vácy Emese (női masters, vagyis veterán versenyszám), Haász Márton és Noé Gábor (férfi masters), bronzérmet vehetett át Kas Natália (leány serdülő kategória, 2. korcsoport)

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 5., hétfő]

Újra győzött a női kézilabda csapat

A női kézilabda NB I. hétvégi fordulójában ismét győzelmet könyvelhetett el városunk csapata.
Az aktuális ellenfél a DVSC-TVP csapata volt, s a GVM Europe - Vác 35 - 28 arányú sikerrel abszolválta a mérkőzést.
A legközelebbi ellenfél - március 10-én - az Alba Fehérvár csapata lesz.
***
A labdarúgó NB II-ben a hétvégére ütemezett forduló valamennyi mérkőzését elhalasztották.

Feladó: Városháza

Sport [2018. február 26., hétfő]

Nehézkes tavaszi focirajt

A Magyar Kupa 9., már oda-visszavágó alapú fordulójának első mérkőzésén a DVTK (Mezőkövesden) érvényesítette az osztálykülönbség alapján borítékolt papírformát a Vác FC ellen, 2 - 0 lett a végeredmény a vendéglátók javára.
A labdarúgó NB II-es bajnokság - igencsak télies - tavaszi első fordulójában ugyancsak látogatóként lépett pályára városunk csapata, s nem bírt a tabellán jóval szerényebb helyen álló Szegeddel, 3 - 0 lett az eredmény a Tisza-parti alakulat javára.
A bajnokságban a legközelebbi ellenfél az MTK Budapest gárdája lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. február 19., hétfő]

Női kézilabda: fájó vereség hazai pályán

A női kézilabda NB I. hétvégi fordulójában városunk csapata a Kisvárdával találkozott, hazai pályán.
Sajnos nem sikerült visszavágni a kisvárdai egygólos vereségért, sőt ezúttal két góllal nyert az ellenfél, a végeredmény 25-23 lett a javukra.
A GVM Europe-Vác vereségével visszacsúszott a középmezőnybe.
A következő ellenfél - szombaton - a Kecskemét gárdája lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. február 15., csütörtök]

Most jön a java a férfi kézilabda csapatnak

A férfi kézilabda NB I. hétközi fordulójában a Szeged gárdájával mérkőzött meg a Váci KSE csapata.
A papírforma a vendégek győzelmét ígérte, s a BL-ben is érdekelt sztárcsapat nem is engedett ebből, a végeredmény 36 - 25 lett a javukra.
Városunk csapata jelenleg a 13., még kieső helyet foglalja el a tabellán, de a helyzet nem reménytelen, az elkövetkező fordulókban - hasonló "súlycsoportú" ellenfelekkel mérkőzve - lehet esély a bennmaradás kiharcolására.
A következő ellenfél (február 24-én) a Komló gárdája lesz.

Feladó: Városháza