Vác.hu
  

Hírek

Dátum:

Típus:

Kulcsszó:

 

Sport [2018. június 4., hétfő]

A 10. helyen zárta a bajnokságot a Vác FC csapata

A hétvégi fordulóval befejeződött a labdarúgó NB II-es bajnokság, melyet városunk csapata a tizedik helyen zárt.
A záró fordulóban a Vác FC csapata a Doroggal találkozott, mindkét gárda egy-egy tizenegyest kapott a játékvezetőtől, s míg a mieink értékesítették a büntetőt, addig az ellenfélé kimaradt, a végeredmény 1 - 0 lett.
A Vác FC a 38 forduló során az egyaránt tizenhárom győzelemmel és vereséggel záruló mérkőzés mellett tizenkétszer döntetlent játszott, s 51 pontot szerzett.
A bajnokságot az MTK nyerte, a szintén feljutást jelentő második helyen a Kisvárda végzett.
Kiesett a Szolnok, a Szeged és a Soproni VSE.

Feladó: Városháza

Sport [2018. május 28., hétfő]

A tizedik helyre hajt a Vác FC

A labdarúgó NB II-es bajnokság hétvégi fordulója után továbbra is "felezi" a mezőnyt a Vác FC, városunk csapata jelenleg a 10. a húsz csapatos tabellán.
A hétvégi fordulóban a Nyíregyháza volt az ellenfél és a nyírségi csapat 2 - 0-ra legyőzte a váci alakulatot.
Pikáns meccsnek ígérkezik a középházi rangadó a vasárnapi fordulóban, hiszen a 11. helyen álló Dorog lesz a Vác FC ellenfele.

Feladó: Városháza

Sport [2018. május 22., kedd]

Tévés meccsel zárja a bajnokságot a női kézilabda csapat

A női kézilabda NB I. utolsó előtti fordulójában döntetlent játszott (29 - 29) a Dunaújváros és a GVM Europe - Vác csapata, s a városi gárda a szerdai záró fordulóban kulcsszerepet játszhat a bajnoki címért folyó küzdelemben az egyik aspiráns, a Ferencváros ellenfeleként. A tétnek megfelelően az összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport tévécsatorna.
A labdarúgó NB II-ben a Vác FC 1 - 1-es döntetlent játszott a Budaörs csapatával.
A forduló után kilenc előtte, tíz mögötte a Vác FC tabellán elfoglalt helyének rövid leírása, tehát tizedik a csapat a húsz alakulatos bajnoki osztályban.
A következő ellenfél (május 27-én) a Nyíregyháza Spartacus FC.

Feladó: Városháza

Sport [2018. május 7., hétfő]

A huszáros véghajrá ellenére kiesett az élvonalból a férfi kézilabda csapat

Bár a Váci KSE nagy gólkülönbséggel legyőzte az Orosházát a férfi kézilabda NB I. 2017/2018-as kiírásának utolsó fordulójában, mégis kiesett a csapat az élvonalból, miután a másik kiesési rangadón a Gyöngyös és a Ferencváros 26 - 26-os döntetlent játszott.
A hazai pályán megvívott utolsó összecsapás után Skaliczki László, a váciak trénere úgy fogalmazott, hogy dicséret illeti a csapatot, főleg a bajnokság hajrájában nyújtott teljesítményért, szavai szerint állva haltak meg.
A női kézilabda élvonalban nagyon szoros küzdelmet hozott az Érd és a GVM Europe - Vác összecsapása, melyen végül városunk csapata győzött, a végeredmény 24 - 23 lett. A következő ellenfél - május 19-én - a Dunaújváros gárdája.
A labdarúgó NB II-ben ismét két fordulót rendeztek a múlt héten, s a Vác FC két bajnoki pontot szerzett, miután előbb a Gyirmót, majd a Szolnok gárdájával is - gól nélküli - döntetlent játszott a csapat. A következő ellenfél - vasárnap - a Budafok gárdája lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. május 2., szerda]

Kapaszkodik a férfi kézilabda csapat

A férfi kézilabda NB I. 2017/2018-as bajnoki kiírásában ritkaságnak számít, ezért aztán különösen nagy öröm, hogy a hétvégi fordulóban győzni tudott a Váci KSE csapata.
A férfi kézilabda élvonalban városunk csapata szombaton - idegenben - 26 - 25-re nyert a Csurgó ellen. A következő ellenfél - május 5-én - a sereghajtó Orosháza lesz.
A női kézilabda NB I-ben a GVM Europe - Vác két mérkőzést is játszott a múlt héten: szerdán 34 - 31-re nyerni tudott a csapat a Siófok KC ellen, vasárnap - a papírformának megfelelően - nem tudták megszorítani a Győri ETO gárdáját, a Rába-parti alakulat 31 - 23-ra győzött. Legközelebb - május 4-én - az Érd ellen lép pályára városunk csapata.
Szintén két mérkőzést játszott a múlt héten a Vác FC a labdarúgó NB II-ben, mindkétszer vesztesen vonultak le a pályáról, s egyaránt 1 - 0-ra győzött két soros riválisuk, előbb a Mosonmagyaróvári TE, majd a Békéscsaba. A folytatásban ma a Gyirmót, vasárnap pedig a Szolnok gárdája lesz az ellenfél.

Feladó: Városháza

Sport [2018. április 23., hétfő]

Egy győzelem, két döntetlen a hétvégi mérleg

A női kézilabda csapat újabb győzelmet aratott a hétvégi bajnoki fordulóban, a férfiak döntetlent játszottak, ahogy a Vác FC is a labdarúgó NB II-ben.
A női kézilabda élvonalban városunk csapata 32 - 26-ra legyőzte az MTK Budapest csapatát. A következő ellenfél - szerdán - a Siófok KC lesz.
A férfi kézilabda NB I-ben a Váci KSE döntetlenre végzett a hétvégi fordulóban a tabella harmadik helyén szereplő Tatabánya csapatával, így továbbra is él a remény az élvonalban maradásra. A rendkívül nehéz úton a következő ellenfél - szombaton - a Csurgó gárdája.
A labdarúgó NB II-es bajnokságban a hétvégi fordulóban a Vác FC 1 - 1-es döntetlent játszott a Cegléd csapatával. A következő ellenfél - szerdán - a Mosonmagyaróvári TE lesz.

Feladó: Városháza

Sport [2018. április 16., hétfő]

Egy győzelem, egy vereség a hétvégi mérleg

A női kézilabda csapat győzött a bajnokság hétvégi fordulójában, a Vác FC ezúttal vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben.
A női kézilabda élvonalban a GVM Europe - Vác 42 - 30-ra győzött a Vasas vendégeként. A következő fordulóban az MTK Budapest lesz az ellenfél.
A labdarúgó NB II hétvégi fordulójában a Csákvár - Vác FC összecsapás végeredménye 2 - 1 lett. A következő ellenfél a Cegléd gárdája.

Feladó: Városháza

Sport [2018. április 9., hétfő]

Gólzáporos győzelmet aratott a női kézilabda csapat

A női kézilabda NB I-ben városunk csapata ritkán látott számú góllal terhelte meg aktuális ellenfele hálóját, a labdarúgó NB II-ben ezúttal döntetlent játszott a váci csapat.
A női kézilabda élvonal hétvégi fordulójában a GVM Europe - Vác - Békéscsaba mérkőzés végeredménye 48 - 28 lett a mieink javára.
A Kisvárda elleni vereség után az újabb fordulóban döntetlent ért el a Vác FC a labdarúgó NB II-ben, a végeredmény: Vác FC - BFC Siófok: 1 - 1

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 26., hétfő]

Váci evezős sikerek a hosszútávú szezonnyitón

A "bemelegítő" ergométeres országos bajnokság után a hétvégén a hagyományos tavaszi hosszútávú versennyel már a vízen is elkezdődött az evezős versenyszezon, s a Vác Városi Evezős Club sportolói igen jól szerepeltek megmérettetésen.
A VVEC dobogósai:
Aranyérmesek: Galambos Péter (férfi könnyűsúlyú egypárevezős), Kosztrub Tamás (férfi ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezős), Szklenka Bence (férfi ifjúsági normál súlyú egypárevezős), Ujhelyi Mihály (fiú serdülő egypárevezős), Csepel Zsófia (női könnyűsúlyú egypárevezős), Harsányi Viktória, Harsányi Orsolya, Imre Veronika, Bóka Sára,
korm. Kiss Lara (leány serdülő kormányos négypárevezős).
Ezüstérmesek: Szilágyi Konrád (férfi ifjúsági normál súlyú egypárevezős), Zsiros Janka (női ifjúsági egypárevezős).

Feladó: Városháza

Sport [2018. március 26., hétfő]

Egy döntetlen, egy vereség a hétvégi mérleg

A labdarúgó NB II-ben a Vác FC döntetlennel abszolválta a hétvégi fordulót, a férfi kézilabda élvonalban a Váci KSE nem szerzett újabb pontot.
A labdarúgó NB II. hétvégi fordulójában városunk csapata 1 - 1-es döntetlennel zárta a Győri ETO-val vívott találkozót. A következő ellenfél - március 28-án - a Zalaegerszeg gárdája lesz.
A férfi kézilabda NB I-ben sorozatban harmadszor is nagyon szoros mérkőzést vívott városunk csapata, a hétvégi mérkőzés végeredménye: Váci KSE - Budakalász: 24 - 25. A következő, szerdai fordulóban a Dabas lesz az ellenfél.

Feladó: Városháza