címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Sakk – Két vereséggel rajtoltak a váciak

Sakk – Két vereséggel rajtoltak a váciak

Az új országos sakk csapatbajnokságban is a harmadik vonalnak számító NB II Erkel csoportjában szerepel a Váci Sakk Club SE. Hadvezéreink a nyitó két fordulóban egyaránt elvesztették a csatájukat.
Elsõként a váci mûvelõdési központban felállított táblákhoz ellenfélként a Vízügyi SC érkezett és 7,5:4,5 arányban legyõzte vendéglátóját. A mieink közül Trajber Dániel és Rigó Pál nyerte meg a partiját, míg dr. Trajber Csaba, Kollár Péter, Slezák Róbert, Kiss Pál és Solti Gergely döntetlenre adta a játszmáját. Öt sakkcsata pedig vendéggyõzelmet hozott.
A második fordulóban – bár az ellenfél volt a házigazda – szintén Vácott bonyolították le a gödöllõiek elleni csapatmérkõzést. Sajnos, ezen még súlyosabb vereséget szenvedtek a váciak: 8,5:3,5-re végzõdött a mérkõzés. Féltucat partit teljes ponttal fejezett be riválisunk. A Vác csapatában csupán Solti Gergely diadalmaskodott, öten (dr. Trajber Csaba, Kollár Péter, Slezák Róbert, Kiss Pál és Slezák Dániel) remiztek.
A harmadik körben szabadnaposak voltak a mieink, akik így egy meccsel kevesebb alkalommal gyarapíthatták pontjaikat, ezért a megszerzett 8 pont jelenleg sereghajtó helyezést jelent számukra a 11 együttest felsorakoztató csoportban. Legközelebb november 17-én, vasárnap délelõtt – ismét Vácott – a fótiakat fogadja csapatunk.

Feladó: Városháza

EU pályázatok