címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Búcsúzott a VKSE a kupasorozattól

Kézilabda – Búcsúzott a VKSE a kupasorozattól

Kézilabda – Búcsúzott a VKSE a kupasorozattól
A férfi kézilabda Magyar Kupában a 3. fordulóban kapcsolódott be a küzdelmekbe a váci férfi együttes, ám a hallatlanul balszerencsés sorsolás miatt egy mérkõzés után már el is búcsúzott a folytatástól: Sport36-Komló – Váci KSE 33-31 (19-16).
Az élvonalbeli pontvadászatban sereghajtó csapatunk szinte esélytelenül várhatta a középmezõnyhöz tartozó vendéglátója elleni egymeccses ütközetet. Az elején úgy tûnt, simán nyerik is a találkozót a vendéglátók, hiszen a 8. percben már 7-2-re vezettek. Ezt a különbséget sokáig tartotta a Komló, de a szünetre sikerült három találatnyira felzárkózni.
A második játékrészben elõbb kiegyenlített, majd a mérkõzés háromnegyedénél a vezetést is átvette a VKSE (43. perc: 25-26). Aztán ismét fordult a kocka, 1-2 góllal a hazaiak álltak jobban. A találkozó utolsó öt percében aztán már nem esett gól, maradt a kétgólos komlói fór, amivel továbbjutott együttesük a 4. fordulóba. Váci góldobók: Bognár Alex 9 (3); Kállai Martin 7; Holpert József 4; Antal Szabolcs és Kocsi András 3-3; Marko Davidovic 2; Nagy Norbert Rédai Krisztián és Rozner Kevin 1-1 találat.
Csapatunk legközelebb bajnoki mérkõzésen lép pályára: november 23-án, szombaton a Budakalászhoz látogat.

Feladó: Városháza

EU pályázatok