címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 23. | kedd
Béla napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Egy-egy szoros gyõzelem és vereség

Vízilabda – Egy-egy szoros gyõzelem és vereség

Zuglóban, a Szõnyi úti sporttelep sátortetõs medencéjében rendezték meg a harmadosztályú férfi pólóbajnokság negyedik dupla fordulóját. A váciak mindkét találkozójukon szoros, kiélezett csatát vívtak.
Az OB II-es pontvadászat Közép csoportjának újabb játéknapján a mieink elõbb a Komplex Póló Suli SE ellen szálltak vízbe. A mérkõzés nagyon rosszul indult a Váci VSE számára, hiszen az elsõ negyedben nem találtak a kapuba, miközben négy gólt is kaptak. A folytatásban aztán fokozatosan szûkítette hátrányát a Vác, majd a záró negyed utolsó elõtti percében fordított is. A kiváló küzdeni tudásnak hála végül a mieink 8-7-es gyõzelmet könyvelhettek el. Dobott góljaink felét Marnitz Márk vállalta magára.
A nap késõbbi részében a Semmelweis Egyetem gárdája volt az ellenfél. Az a csapat, amely veretlenül vezeti a csoportot és egyértelmû esélyese volt a váciak elleni csatának is. Itt is a hajrá döntött, sajnos ezúttal a rivális javára. A gólszegény, de nagy küzdelmet hozó összecsapás váltott vezetéssel ért el a záró két percig, amikor az ellenfél tudott 5-5 után egy meccset eldöntõ találatot szerezni és nyerni minimális különbséggel, 6-5-re. Ezen a találkozón is Marnitz Márk volt csapatunk legeredményesebb gólszerzõje.
Nyolc lejátszott mérkõzés után a váci legénység jelenleg a 3. helyet foglalja el a hétcsapatos mezõnyben. A Váci VSE legközelebb hazai medencében szaporíthatja pontjainak a számát: november utolsó napján a váci medencében elõbb 11.15-tõl, majd délután háromkor ugranak a vízbe a mieink.

Feladó: Városháza

EU pályázatok