címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 18. | csütörtök
Andrea és Ilma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Mészáros Rea hazatér

Kézilabda – Mészáros Rea hazatér

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapján található adatbázis szerint Mészáros Rea Réka 2019. december 4-tõl a bajnoki szezon végéig (2020. június 30.) ismét a Váci NKSE leigazolt játékosa lesz.
A 25 esztendõs, sokszoros válogatott beállós váci születésû és városunk egyesületében nevelkedett. Több, mint kilenc éve, 2009. októberében mutatkozott be a felnõtt NB I-ben a Syma-Váci NKSE csapatában. Tehetségét bizonyítja, hogy három évre rá leigazolta a Ferencváros, ahol bajnoki címet és kupagyõzelmet is elért. A most folyó pontvadászatban már kevesebb szerepet kapott a zöld-fehéreknél, és mivel a váci csapatnak szüksége van egy jól védekezõ és támadásban is bevethetõ játékosra, a VNKSE tegnap átigazolta a játékost volt klubjától.

FRISSÍTÉS!
A vacinkse.hu címen elérhetõ klubhonlap híre szerint Mészáros Rea 2020. június végéig kölcsönszerzõdéssel szerepel csapatunkban, majd onnantól kétéves szerzõdést köti majd a klubhoz. Visszatér egyesületéhez a Fraditól kölcsönbe kapott Hadfi Gréta, helyére Székelyudvarhelyrõl érkezik a 19 éves kapus, Bálint Anna.

Feladó: Városháza

EU pályázatok