címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Hatmeccses nyeretlenség után hatgólos gyõzelem

Labdarúgás – Hatmeccses nyeretlenség után hatgólos gyõzelem

A papírformának megfelelõen – hat nyeretlenül megvívott bajnoki után – magabiztosan gyûjtötte be a pontokat csapatunk a sereghajtó otthonában: Majosi SE – Vác FC 1-7 (0-2).

Bár a forduló elõtt a 14 mérkõzésen 13 pontot szerzõ váciak is kiesõ helyen álltak (a húszcsapatos csoportból legalább öt együttes esik ki a megyei bajnokságba), az aktuális ellenfél már most menthetetlennek tûnik. Az újonc majosi legénység az eddigi összecsapásai közül mindössze három döntetlennel szerzett 1-1 pontot, a többi meccsén – legutóbb a kispesti fakótól féltucatot kapva – mind elvesztette.

A mieink sem remekelnek mostanában, sajnos immár zsinórban hat meccset vívtak gyõzelem nélkül. Sérülések és eltiltások miatt ezúttal sem a legjobb kerettel állhattak fel Burzi Attila vezetõedzõ tanítványai, de így is abszolút favoritnak számítottak a szintén tartalékos sereghajtó ellen.

Nos, a találkozó aztán még a vártnál is egyoldalúbb lett. Már a 6. percben a szerény képességû hazaiak hálójában táncolt a labda, majd a folytatásban is nagy taktikai és tudásbeli különbség volt látható a pályán. Bár egy ideig még kimaradtak a váci helyzetek, a 35. percben megduplázta elõnyét a Vác.

A kétgólos félidei vezetés aztán a szünetet követõen egy húszperces váci gólesõvel növekedett egyre nagyobbá. Az 52. és a 73. perc között a mieink négyszer is mattolták az egyre kedvetlenebbül játszó ellenfelet. Aztán a 85. percben a veterán Rusvay Gergely is betalált büntetõbõl és csak a legvégén – egy öngóllal – tudott igen haloványan kozmetikázni a végeredményen a Majos.

Váci gólszerzõk: Magos Mátyás és Szenes Bence 2-2; Hegedûs Csaba, Rusvay Gergely és Sóron Tibor 1-1.

Csapatunk – amely hosszú hetek után végre ellépett a kiesõhelyekrõl - legközelebb Mindenszentek napján (november 1. vasárnap) a monoriakat fogadja délután fél kettõtõl a BVSC zuglói sporttelepén.

Feladó: Városháza

EU pályázatok