címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – A már bejelentett váci változások

Kézilabda – A már bejelentett váci változások

A Váci NKSE hivatalos klubhonlapján (vacinkse.hu) adott tájékoztatást az NB I-es felnõtt csapat játékoskeretében nyártól érvényes változásokról. Az egyesület közleményét az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre.

„A Váci NKSE csapata a következõ években is szeretné követni az elmúlt évekhez hasonló játékos politikát, tehát fiatal magyar játékosokkal vennénk fel a versenyt a hazai élvonallal.

Azt már elmondhatjuk, hogy a 2021-2022-es szezonnak ismét egy igencsak fiatal kerettel fogunk nekivágni.

A nyáron lejáró szerzõdésû játékosuk közül, saját nevelésû válogatott kerettag beállósunkkal Helembai Fannyval 2023.június 30.-ig, valamint a 2017-ben Békéscsabáról érkezett jobbszélsõnkkel, Diószegi Nikolettel pedig 1+1 éves szerzõdést kötöttünk.

A következõ évi keretnek már biztosan nem lesz tagja Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes valamint a kölcsönszerzõdése lejártával Lakatos Rita sem.

Júliustól csatlakozik csapatunkhoz a bõ válogatott kerettag kapus, a 28 esztendõs Pásztor Bettina, aki Kisvárdáról érkezik Vácra, és a Dunaújvárosból érkezõ irányítóként és átlövõként is bevethetõ 24 éves Ferenczy Fruzsina, aki a múlt héten bajnoki mérkõzésen nyolc gól szerzett ellenünk.

Szintén új igazolás lesz a 21 éves junior Európa-bajnok balszélsõ Schatzl Natalie, aki jelenleg Dunaújvárosban szerepel, valamint a Gyõrbõl érkezõ, Ifjúsági válogatott kerettag 19 éves beállós Világos Diána, aki nemrég mutatkozott be Gyõrben az NB I.-ben.

Pásztor Bettina 2022.06.30-ig, Ferenczy Fruzsina, Schatzl Natalie és Világos Diána pedig 2023.06.30-ig írt alá szerzõdést egyesületünkkel.
A játékoskeret további változásairól késõbb adunk tájékoztatást!”

Feladó: Városháza

EU pályázatok