Vác.hu
  

Cégkatalógus

Hogyan kerülhetek a cégkatalógusba?

Kulcsszó:

Település:

Kategória:

 

Név: Törökhegyi Sóbarlang
Település: Vác
Cím: Sátor köz 6.
Telefon: -
Mobil: 30-413-5936
Fax:
E-mail: reketesrobert@gmail.com
Képviselő: Reketes Róbertné Anikó
Honlap: http://www.torokhegyisobarlangvac.hu
Cégismertető: Barlangunkban különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik és az ásványi anyagokkal telített levegõ jótékonyan hat az egészségre. A barlang teljes felülete mintegy 7 tonna parajdi sóval van borítva.

Barlangunkban különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik és az ásványi anyagokkal telített levegõ jótékonyan hat az egészségre. A barlang teljes felülete mintegy 7 tonna parajdi sóval van borítva.

A sós levegõ hatására a légutak megtisztulnak, jelentõsen javul a szervezet általános állpota.

A sóterápia ajánlott légzõszervi megbetegedésben, allergiában szenvedõknek, krónikus hörgõ gyulladás esetén, légúti fertõzések hatékony kezelésére.

A sóbarlang rendszeres látogatása kiváló stresszoldó hatású. Nagyon sok megbetegedés oka a mai stresszes életmódnak köszönhetõ. Napjainkban kevés idõt fordítunk magunkra, nem tudunk "leengedni", megfelelõ módon pihenni, kikapcsolódni. Ha naponta, de lagalább heti 2 alkalommal relaxálnánk, sokkal kevesebb lenne a szívpanasszal , depresszióval , alvászavarral kûzdök száma.

A rendszeres sóbarlang látogatás erõsíti az immunrendszert, így általa számos betegség megelõzhetõ.

Különösen ajánlott gyerekek immunrendszerének erõsítésére, a közösségben fellépõ fertõzésekkel szembeni védelmében Bizonyított, hogy a sóbarlangba rendszeresen járó gyerekek ritkábban betegszenek meg, illetve hamarabb gyógyulnak meg.

Idõsebb korúaknál is hasonló hatás tapasztalható, továbbá a sóterápia jótékony hatással van az izületi, mozgásszervi panaszokkal küszködõknek is.

A sóbarlangban eltöltött 45 perc egy napi tengerparti üdüléssel ér fel.

Sóbarlangunk helyiségében pihenõ relax-székek állnak vendégeink rendelkezésére. A gyógyulást és a pihenést, halk relax zene és színterápia biztosítja.

Gyerek vendégeinket homokozó(somokozó) készlettel, építõkockákkal, mesekönyvekkel várjuk.

A sóterápia 50 perces, minden egész órakor kezdõdik.

A sóbarlang látogatását nem ajánljuk egy-éves kor alatti gyerekeknek, lázas betegeknek, továbbá akut fertõzések esetén, és a tisztázatlan eredetû magas vérnyomásban szenvedõknek.


A SÓ GYÓGYÍTÓ HATÁSA

A FÉNYTERÁPIA

Előzetes bejelentkezés alapjánvárjuk vendégeinket.
Ingyenes, õrzõtt parkolóval.


Tel.: 06 / 30 - 413-5936
Cím: Vác, Sátor köz 6.
Nyitvatartás: Előzetes bejelentkezés alapján
Tevékenységi kör: sóbarlang Vác , sóbarlang , sószoba , sóterápia , fényterápia