Közélet [2013. június 25., kedd]
Nyári, illetve téli ítélkezési szünet

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Budapest Környéki Törvényszék szervezeti egységei, valamint a helyi bíróságai vonatkozásában nyári, illetve téli ítélkezési szünet megtartására kerül sor, így a Váci Járásbíróságon is.
A nyári időszakban 2013. július 16. napjától 2013. augusztus 16. napjáig,a téli időszakban 2013. december 30. napjától 2013. december 31. napjáig tart.

Ezen időszak alatt nem folynak tárgyalások, a pénztári, elnöki félfogadás és a bűnjelek átvétele szünetel.
A büntető (fszt.7.), polgári (fszt.8.) és végrehajtói (fszt.9.) kezelőirodákon az ügyfélfogadás hétfőn 9-12 óráig és 13-15:30 óráig tart, szerda, csütörtök, pénteki napon 9 órától - 11 óráig tart, a keddi napon ügyfélfogadás nincs.
Ezen túlmenően a felek beadványaikat a bíróság bejáratánál felszerelt gyűjtőládában helyezhetik el.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a nyári ítélkezési szünetben a panasznap ellátását a Váci Járásbíróság és a Dunakeszi Járásbíróság közösen, az alábbi megosztásban látja el:

- 2013. év július 22. napján, július hó 29. napján a Váci Járásbíróság,
- 2013. év augusztus hó 05 napján és augusztus hó 12. napján a Dunakeszi Járásbíróság
(Dunakeszi, Verseny utca 12. szám) tart ügyeletet.

Az ítélkezési szünet tartama alatt az elnöki félfogadás szünetel, ezt követően a legközelebbi elnöki félfogadás időpontja a szokásostól nem tér el (minden hónap második hétfő).

Tájékoztatjuk ügyfeleinket továbbá, hogy az 1997. évi LXVII. törvény 38/A § alapján július 15-e a Bíróságok Napja, amely a bíróságokon - az igazságügyi alkalmazottakra is kiterjedően - munkaszüneti nap, melynek értelmében a bíróságok a munkaszüneti napokra érvényes rend szerint működnek.

Tisztelettel:

VÁCI JÁRÁSBÍRÓSÁG
dr. Léhmann Zoltán
mb. elnök

Feladó: Városháza