Sport [2017. október 24., kedd]
Egyre feljebb kapaszkodik a tabellán a Vác FC

Labdajáték élcsapataink közül a Váci NKSE és a Vác FC győzelmet aratott, a Váci KSE vereséget szenvedett múlt heti bajnoki mérkőzésén.
A női kézilabda NB I-ben városunk csapata - még szerdán - a Budaörs ellen lépett pályára, és 31 - 27-re győzött. Az élcsapatatok nemzetközi mérkőzései miatt nagy eltérés van az egyes gárdák lejátszott meccseinek száma között, de a váci alakulat mindent egybevetve magabiztosan az élmezőnyhöz tartozik. A következő ellenfél a Békéscsaba lesz.
A férfi kézilabda élvonalban a Váci KSE nem bírt a Balatonfüreddel, a végeredmény 26-24 lett az ellenfél javára. Csapatunk hét mérkőzés után még nyeretlen és pont nélkül sereghajtó. A következő ellenfél - november 5-én - a Cegléd gárdája.
A labdarúgó NB II-ben a Vác FC győzni tudott aktuális ellenfele, a Gyirmót ellen, a végeredmény 2 - 1 lett. Városunk csapata 14 forduló után a legszűkebb élmezőnyhöz tartozik 22 ponttal (hat győzelemmel, illetve négy-négy döntetlennel és vereséggel). A következő ellenfél - vasárnap - a Szolnok alakulata.

Feladó: Városháza