Közélet [2019. február 28., csütörtök]
Partnerségi felhívás

TISZTELT PARTNEREINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a következő településrendezési eljárások lefolytatását határozta el:

1. Új településrendezési eszközök készítése;
2. Települési parkolási koncepció készítése;
3. A hatályos HÉSZ módosítása a Belváros és közvetlen környezete gépjármű-elhelyezési előírásaira vonatkozóan;

A Város Honlapján a „Hivatal” menüpontban a ”Partnerségi egyeztetések” cím alatt az eljárásokkal kapcsolatos információk megtekinthetők.

A témákkal kapcsolatos dokumentációk megtekintésére, információ nyújtására ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Osztályán (emelet 114/B ajtó) is van lehetőség.
Kérjük Tisztelt Partnereinket, hogy a településrendezési elképzelésekkel kapcsolatos igényeiket, javaslataikat és észrevételeiket 2019. március 29.-éig juttassák el az alábbiak szerint:
1. e-mailben a foepitesz@varoshaza.vac.hu címre, vagy
2. postán, vagy ügyfélfogadási időben személyesen a Váci Polgármesteri Hivatal Főépítészi Osztályához.

A módosítási elképzelésekkel kapcsolatban a Madách Imre Művelődési Központban 2019. március 20.-án 17 órakor lakossági fórumot tartunk, melyen számítunk szíves megjelenésükre!

Felhívjuk Tisztelt Partnereink szíves figyelmét, hogy az új településrendezési eszközökkel kapcsolatos változtatási igényeiket akkor tudjuk az eljárás során kezelni, ha azok 2019. március 29.-én 12 óráig a Főépítész Osztályra beérkeztek!

Vác, 2019. február 19.

Tisztelettel:

Fördős Attila sk.
polgármester

Feladó: Városháza