Közélet [2019. szeptember 16., hétfő]
Partnerségi felhívás

TISZTELT PARTNEREINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta a város gépjármű elhelyezési feltételeinek elősegítéséről szóló 52/2018. (XII. 14.) önkormányzati rendelet 2. számú mellékletében lehatárolt területre vonatkozóan a gépi parkolási eszköz tiltásának törlésére és az ehhez kapcsolódó zöldfelületek védelme érdekében, valamint a gépjármű elhelyezési rendelettel való összhang megteremtése céljából szükséges HÉSZ módosítást a mellékelt megalapozó vizsgálattal és az abban szereplő HÉSZ módosítási javaslatokkal.

A Város Honlapján a „Hivatal” menüpontban a „Partnerségi egyeztetések” cím alatt a megalapozó vizsgálat megtekinthető. Valamint a dokumentáció megtekintésére, információ nyújtására ügyfélfogadási időben, a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Osztályán (114/b) is van lehetőség.

Kérjük partnereinket, hogy a HÉSZ ez irányú módosítására vonatkozó javaslataikat, észrevételeiket legkésőbb 2019. szeptember 30-ig juttassák el az alábbiak szerint:

1. emailben: foepitesz@varoshaza.vac.hu címre
2. postán vagy személyesen a Váci Polgármesteri Hivatal Főépítészi Osztályához.

A módosítással kapcsolatban a Madách Imre Művelődési Központban 2019. szeptember 20-án 17 órakor lakossági fórumot tartunk.

2019. szeptember 10.

Tisztelettel:

Fördős Attila sk.
polgármester


A részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható!

Feladó: Városháza