Közélet [2019. november 20., szerda]
Várja a vállalkozásokat a Toperini Ipari Park

Városunk fejlődési pályára állásának alapvető feltétele, hogy az adóbevételek bővítésével nagyobb mozgástár nyíljon meg a városüzemeltetés színvonalának fejlesztése és a munkavállalási lehetőségek szélesítése előtt. Az ipartelepítés fellendítése érdekében a városvezetés folyamatos tárgyalásokkal keresi annak a módját, hogy minél szélesebb kínálat álljon a befektetni kívánó vállalkozások rendelkezésére.
Kiváló infrastrukturális lehetőséget jelent például a 29 hektáros területen elhelyezkedő Toperini Ipari Logisztikai Üzleti Park, amely részben zöld-, részben barnamezős beruházás keretében valósult meg a Gödöllőre vezető főút mellett. A projekt 2000-ben, pályázat útján szerezte meg az “Ipari Park” címet.
Teljes közműhálózattal ellátott, jól megközelíthető, megvásárolható telkek, bérelhető csarnok-, irodahelyiségek és a működéshez szükséges korszerű szolgáltatások állnak a betelepülni szándékozók rendelkezésére. Az ipari park kiépített belső úthálózattal, saját iparvágánnyal, teljes belső közműhálózattal rendelkezik. (További részletek a www.tipvac.hu/hu/home/ címen elérhető internetes oldalon.)

Feladó: Városháza