Közélet [2019. november 22., péntek]
Megnyílt az adventi vásár

Szerdán kora este nyílt meg városunk egyik legforgalmasabb, legszínesebb rendezvénysorozata. A város főterén a hagyományos külsőségekkel kísért gazdag adventi kínálat minden bizonnyal idén is sok vácit és idelátogató turistát vonz majd.
Ebben az esztendőben is a Madách Imre Művelődési Központ szervezte az esztendő zárásáig tartó változatos programkavalkádot. Az eseménysorozat fővédnöke Vác Város Önkormányzata. A szórakoztató rendezvények felölelik majd a kulturális élet megannyi szegmensét és kiváló kikapcsolódást kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az adventi vásárt Matkovich Ilona polgármester nyitotta meg, aki köszöntőjében az advent fontosságáról, az emberek lelkét átható várakozásról szólt és kívánt a szilveszter éjjelén rendezendő műsorral záruló hetekre tartalmas kikapcsolódást az idelátogatóknak.
A váci adventi vásár megnyitóján közreműködött, a Váczi Néptáncegyüttes, valamint a Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola AMI növendékei és a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulói.

(A részletes programkínálat mellékletünkben megtalálható.)

Feladó: Városháza