Sport [2019. november 25., hétfő]
Labdarúgás – Tizenhat meccsen mindössze hat pont

Újabb vereségével már biztosan a sereghajtó helyen zárják a másodosztályú bajnokság első körét focistáink: Siófok – Vác 2-0 (1-0).
A találkozót kezdő sípszó után hat perccel, illetve a mérkőzést lezáró sípszó előtt szintén hat perccel kapott gólokkal szenvedett vereséget csapatunk az élbolyhoz tartozó Balaton-partiak otthonában. A mieink számára rosszul kezdődő összecsapáson a korai hazai találatot követően egészen a hajráig kiegyenlített, de nem túl eseménydús küzdelem folyt a pályán. A vendégek próbálkoztak az egyenlítéssel, de ezt sorozatos sárgalapos figyelmeztetések árán visszaverte a hazai csapat.
Aztán a meccs hajrájára elfogyott a váciak ereje és hite, így végül egy újabb góllal bebiztosította papírforma győzelmét a Siófok.
Az eddigi 16 mérkőzésen begyűjthető pontmennyiségből – 48 pontból – eddig csupán minden nyolcadikat sikerült megszereznie a mezőnyből alulról kilógó váci gárdának. A tabellára tekintve látható, hogy a mieink eddig mérkőzésenként átlagosan két gólt kaptak, viszont csak minden második találkozójukon voltak képesek egy gólt szerezni és utoljára október 6-án találtak a kapuba. Nem csoda, hogy a legrosszabb bennmaradó helyen álló csapattal szemben is tízpontos a váciak lemaradása.
Legközelebb november 27-én, szerdán este hattól a 12. fordulóból elhalasztott bajnokit pótolják a mieink Nyíregyházán.

Feladó: Városháza