Sport [2019. november 28., csütörtök]
Labdarúgás – Végre váci gól, de ismét vereség

Közel 600 eredménytelen játékperc után, emberhátrányban játszva is gólt szerzett, ám újra vereséggel hagyta el a pályát a másodosztály sereghajtójaként vegetáló váci gárda: Nyíregyháza – Vác 2-1 (1-0).
A mérsékelten szereplő – de a mieinkhez képest így is több, mint háromszor annyi ponttal rendelkező és korábban már edzőt is váltó – nyírségiek hatalmas lendülettel és egy sor kihagyott gólhelyzettel kezdték a mérkőzést, de lendületük az első félidő közepére visszaesett. Mégis ezt követően – a 32. percben – megszerezték a vezetést, miután a góljuk előtt pár perccel a váciak kiállítás miatt emberhátrányba is kerültek.
A szünetet követően továbbra is kapusunk, Halasi Péter bravúrjai kellettek ahhoz, hogy ne növelje előnyét a Nyíregyháza. Így aztán váratlanul esett a váci egyenlítő találat: Katona Mátyás (képünkön) a 60. percben együttesünk közel 600 góltalan bajnoki játékpercét követően zörgette meg a hálót. Sajnos, az emberhátrányos bravúros pontszerzés most sem jött össze, mert tíz perccel a lefújás előtt egy szögletet követő fejesgóllal mégis otthon tartotta mindhárom pontot a Nyíregyháza.
Így csapatunk 17 lejátszott mérkőzése után is csupán hat pontot szerzett és immár 13 ponttal van lemaradva a bennmaradó helyezéstől. Legközelebb szombaton 13 órától Balassagyarmaton a szegedieket fogadják a mieink.

Fotó: ujpestfc.hu

Feladó: Városháza