Közélet [2019. november 29., péntek]
Közös éneklés, majd jégpálya megnyitó

A várhatóan sok dalolni vágyó érdeklődőt vonzó közös szombati főtéri éneklés után nyit a korcsolyázók részére felállított jégpálya a Március 15. téren.
A november utolsó délutánján, délután négykor városi kórusok és iskolai énekkarok segítségével ismert karácsonyi dalok közös eléneklésével adventi hangulatot teremtő hagyományindító rendezvényre szeretettel várja városunk önkormányzata a polgárokat.
Ezt követően Matkovich Ilona polgármester nyitja meg az idei jégpályaszezont. A korcsolyázási lehetőséget biztosító főtéri létesítmény tanítási időben, délelőttönként iskolai csoportokat fogad, majd 15-20 óra között mindenkinek szabad a pálya. Hétvégén pedig, illetve a téli szünetben – karácsonykor és szilveszterkor is - délelőttől estig folyamatosan várják a nagyközönséget. Természetesen lehetőséget biztosítanak korcsolya kölcsönzésre is. Ez ugyanúgy 500 forintba kerül, mint a váci lakcímkártyával magát igazoló helyi lakos belépője. Nem váci polgárok alkalmanként 1000 forintos árért korcsolyázhatnak.
A várhatóan január végéig nyitva tartó váci főtéri jégpálya használatáról további részletek a jegterasz.hu weboldalon olvashatók.

Feladó: Városháza