Sport [2020. január 24., péntek]
Kézilabda – Egy lépésre a továbbjutástól

Fölényesen megnyerte újabb Liga kupa mérkőzését NB I-es férfi együttesünk, így mindene esélye megvan arra, hogy csoportelsőként lépjen tovább: Váci KSE – Szigetszentmiklós 32-22 (16-10).
A csütörtök este lejátszott mérkőzésen az eddigi kupatalálkozókhoz képest bővült a váciak hivatalos személyzete: a kispadon már helyet foglalt Gúnya Péter edző is.
Az első öt percet követően még a másodosztályú vendégek vezettek 3-2-re, ám ezt követően féltucat hazai hálózörgetéssel fordult a kocka. A találkozó további részeiben – például Kállai Martin (képünkön) szép átlövés góljaival - is magabiztos előnnyel vezettek a mieink. Sőt, az első félidő hajrájában és a szünet utáni percekben ismét váci gólszüretnek tapsolhatott a gyér publikum: a 34. percben – 20-10-nél - már tíz gól volt közte. A hátralévő időben aztán ez a különbség meg is maradt, bőven volt lehetőség a tehetséges váci fiataloknak a bizonyításra. A mérkőzés érdekessége volt, hogy mindkét váci kapus feliratkozott a góllövők közé.
Váci gólszerzők: Miklián Bálint 7 (4); Kállai Martin 6; Fórizs Roland és Nagy Norbert 4-4; Kocsi András és Moór Jakab 2-2; Dudoli Márk, Gáspár Attila, Kovács János, Nyári Bálint, Rédai Krisztián, Singely Mihály és Ulicsinyi Péter 1-1.
Győzelme után az maradt a mieink feladata, hogy a szombaton délután Tökölön megrendezendő újabb találkozón ismét legyőzze mostani ellenfelét, amivel a csoportját megnyerve bekerül az kupasorozat egyenes kieséses szakaszába.

Feladó: Városháza