Sport [2020. február 18., kedd]
Vízilabda – Pótlás, váratlan váci vereségekkel

A még novemberről elhalasztott dupla fordulóban meglepetésre pont nélkül maradtak a váci pólósok az OB II-s pontvadászat szombati meccsnapján.

A Közép-csoport alapszakaszának 5. fordulóját még november elején kellett volna lejátszani a váci medencében, ám az első mérkőzés után a továbbiakat elhalasztották. Így a Váci VSE két összecsapását is. Február 15-én került sor a pótlásra az óbudaiak uszodájában. Ami nem hozott szerencsét a mieinknek.

Előbb az Erzsébeti SMTK ellen vesztettek a váciak úgy, hogy szinte végig a mieinknél volt az előny. Még az utolsó perc elején is 7-7-re állt a találkozó, ám a győztes gólt a rivális szerezte. Góljaink szerzői közül ketten dupláztak: Paupa Bálint és Papp Zsombor talált kétszer a hálóba.

A nap másik váci érdekeltségű összecsapása sima váci vereséget hozott. A MAFC-BME ellen csak az első negyedet sikerült döntetlenre hoznunk, a továbbiakat az ellenfél nyerte és 10-6-os sikert könyvelhetett el. Ezen a mérkőzésen csak Pálfai Álmos talált be egynél több alkalommal.

E hét szombatján következik az alapszakasz záró köre. A Vác a listavezető mellett a 3. helyről döntő csatában is vízbe száll majd.

Feladó: Városháza