Közélet [2020. március 3., kedd]
Közvetlen válasz a szakemberektől a honlapon

A korábbinál közvetlenebb kommunikáció kialakításának újabb fejezetéhez érkezett a városi önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal váci polgárokkal tartott kapcsolatrendszerének kiépítése.

Az elmúlt időszakban a városi honlapon (vac.hu) egyetlen rovat állt az érdeklődők rendelkezésére azon kérdések feltételére, amelyek a legkülönbözőbb problémák jelzésére, kérdések megfogalmazására és elküldésére szolgált. Az „Ön kérdez – a hivatal válaszol” modul felépítése, működésének szükségtelenül sok áttételt tartalmazó bonyolultsága magában hordozta a lassú és nem egyértelmű válaszok lehetőségét. Ezt kiküszöbölendő, a továbbiakban a hivatalos önkormányzati honlap erre történő felhasználását egyszerűsítjük.

A jövőben a hivatal szakembereinek feladata lesz a polgároktól elektronikus úton érkező érdeklődésének megválaszolása. A váciak számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a vac.hu címen elérhető városi weboldalon a HIVATAL fülön található szervezeti egységek listáját használva – a felsorolt munkatársak nevére kattintva – közvetlenül a probléma, kérdés szakember általi megválaszolása váljék lehetővé.

Annak érdekében, hogy gyors és valóban kielégítő választ kaphassanak az önöket érdeklő és érintő felvetésekre, kérjük, kérdéseiket ezentúl közvetlenül tegyék fel azoknak a hivatali szakembereknek, akik az adott témában a legilletékesebbek.

Feladó: Városháza