Sport [2020. május 25., hétfő]
Kézilabda – Újra itt van, újra itt van … FRISSÍTVE

A Váci NKSE közösségi oldalán megosztott információ szerint március 13. óta először volt együtt a váci sportcsarnokban a szakmai stáb és a játékoskeret. Az immár csoportos edzésmunka előtt a csapat orvosa, dr. Bánhidi Péter mindenkin elvégezte a koronavírus-tesztet, mely szerencsére senkinél nem mutatott ki fertőzöttséget.

Mint köztudott, a kézilabda szakszövetség megsemmisítette a 2019/2020-as pontvadászat és kupasorozat eredményeit, így a csapatok az előző sorozat eredménye szerint készülhetnek a nemzetközi kupasorozatra. Ennek megfelelően a mieink a második legrangosabbnak számító megmérettetésen, az Európa Liga mezőnyében rajtolhatnak majd. Az új, korábban már bejelentett játékos átigazolásokon (Triffa Ágnes - kapus, Grosch Vivien – jobbszélső, Andela Janjusevic – jobbátlövő), kívül várható egy válogatott beálló érkezése is.

A Váci NKSE ezúton is tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az edzések látogatása – a koronavírus-járvány miatti helyzetben – a szurkolók számára egyelőre nem lehetséges!

***
FRISSÍTÉS!
A VNKSE május 30-i bejelentése szerint Andela Janjusevic mégsem lesz a csapat tagja.

Fotó: VNKSE Facebook

Feladó: Városháza