Sport [2020. augusztus 2., vasárnap]
Labdarúgás – Fájó és meglepő vereséggel kezdtek

Vereséggel indította a harmadosztályú bajnokságot a váci együttes. A mieink az elmúlt évben a Közép csoport középmezőnyében záró fővárosiak ellen maradtak alul: Vác FC – Rákosmente FC 1-2 (0-1).

Az NB III-as pontvadászatban egy ideig a BVSC zuglói pályáján játssza csapatunk a „hazai” bajnokijait. Így a mai, rekkenő hőségben lebonyolított szezonnyitónak is az egykor szebb napokat látott, de mára már elég megviselt sporttelep adott otthont – mérsékelt érdeklődés mellett.

A mérkőzés elejét jellemző kölcsönös erőfelmérés után a vendégek a 26. percben megszerzett vezetésüket a szünetig jól őrizték. A fordulást követően a várt egyenlítés helyett a 63. percben újabb gólt kapott a váci társaság, így igen nehéz helyzetbe került.

Szerencsére gyorsan jött a szépítés Szalánszki Gergő talált a hálóba. Ám a hátralévő időben már hiába hajtott legalább az egyik pont megmentéséért a váci gárda, kellemetlen meglepetésre pont nélkül zárta az első találkozóját.

A következő fordulóban a tavaly a csoport 4. helyét megszerző Iváncsa vendége lesz Burzi Attila vezetőedző váci legénysége.

(Képünkön az MLSZ hivatalos honlapján található meccsjegyzőkönyv és a kezdő csapatok.)

Feladó: Városháza