Sport [2020. augusztus 3., hétfő]
Kézilabda – Mészáros Rea befejezte játékos pályafutását

A Váci NKSE hivatalos weboldalán közölte a hírt: Mészáros Rea felhagy aktív játékos karrierjével és a jövőben az egyesület frissen alakult férfi szakosztályának lesz technikai vezetője.

A 26 esztendős váci nevelésű kézilabdázónő elhatározásának egészségügyi okai vannak: korábbi sérülései után visszamaradt, mára már rendszeres fájdalmat okozó ízületi problémái már nem teszik lehetővé, hogy a tőle megszokott hatékony, csapatát segítő módon vegyen részt a profi sportban. Emiatt úgy döntött, hogy felhagy az aktív játékkal.

A sokszoros felnőtt válogatott beálló 10 esztendős korában lett a váci női egyesület igazolt játékosa, majd közel egy évtizedig szerepelt városunk különböző korosztályú együtteseiben. 2013-ban igazolta le a Fradi, ahonnan az elmúlt évben tért haza. Mészáros Rea sem a sportágtól, sem városunk kézilabda életétől nem búcsúzik: a Váci NKSE fiú utánpótlás csapatait versenyeztető szakosztályának lesz a technikai vezetője.

A váci kézilabdabarátok nevében is köszönjük a sok szép sikert, magánéletéhez, további, pálya melletti sportkarrierjéhez sok sikert kívánunk!

Feladó: Városháza