Sport [2020. augusztus 11., kedd]
Kézilabda – Zártkapus felkészülési meccsek

A hét első napján élénk érdeklődés mellett indult a Váci NKSE bérletvásárlási akciója. Ma pedig – igaz, zárt kapuk mellett – lejátssza első előkészületi mérkőzését is a csapat.

Nagyon sokan vásárolták már meg az első napon is a Váci NKSE 2020/2021-es bajnoki szezonra szóló, fix lelátói székre szóló bérletét. (Az árakról, a székek pontos helyéről és az árusítás menetéről a vacinkse.hu weboldalon találnak információkat az érdeklődők.) Az ismert egészségügyi problémák – a váci csapatban 10 játékos esett át tesztekkel igazolt módon a koronavírus fertőzésen – miatt az együttes bajnokin felkészülése a tervezetthez képest csúszik, így csak ma szerepel az első felkészülési mérkőzés a programban. Ezen – zártkapuk mellett – a Fradit fogadják ma.

Ismert már a további edzőmeccsek sora is. Augusztus 21-én Érdre, 25-én Győrbe, 28-án pedig Debrecenbe utazik a VNKSE. Az első két mérkőzés szintén zártkapus lesz, a Loki elleni találkozó körülményeiről még egyeztetések folynak. Jó hír viszont a váci szurkolóknak, hogy a tervek szerint az augusztus 25-én kedden délután 5 órakor kezdődő Győr – Vác mérkőzést a Sport1 televízió élőben közvetíti.

Fotók: vacinkse.hu

Feladó: Városháza