Sport [2020. szeptember 21., hétfő]
Asztalitenisz – Megvan az első győzelem

Az új bajnokság első két fordulójában elszenvedett vereség után hazai asztalok mellett, szoros csatában nyert az országos asztalitenisz csapatbajnokság harmadik vonalában szereplő együttesünk: Váci Reménység – Miskolci EAFC 10:8.

Az NB II Észak-Kelet csoportjában a beosztás szerint 12 csapatnak kellene szerepelnie, ám a mezőny csonka, mert csupán 10 gárda alkotja jelenleg a mezőnyt. A szombati fordulóban a váciak azt a miskolci egyetemista együttest fogadták, mely – a sorsolás szeszélye folytán – az első két fordulóban szabadnapos volt, mert a hiányzó csapatokkal kellett volna játszania.

A váci mérkőzés azonban már lebonyolításra került. A két páros két sima meccset hozott. A mieink közül a Klucsár Péter, Lovas Dániel duó játszmavesztés nélkül nyert, míg a Némann Dávid, Sági Bence páros ugyanígy vesztett.

Az egyéni küzdelmek során Sági Bence 50%-os mutatóval zárt. Lovas Dániel és Némann Dávid három-három győzelme mellett csupán egy-egy meccsét veszítette el, míg Klucsár Péter egy sikerrel járult hozzá az izgalmas találkozón aratott szép csapatsikerhez.

A Váci Reménység a tervek szerint a következő forduló során október 3-án Gödöllőre látogat.

Feladó: Városháza