Közélet [2020. október 9., péntek]
Az önkormányzati intézmények aktuális állásajánlatai

Nyílt pályáztatással keresnek különböző képzettségű munkatársakat a váci önkormányzati intézmények. A jelenleg aktuális munkalehetőségek a következők.

A Városfejlesztő Kft. kertészeti és útkarbantartási munkákra keres munkaerőt, továbbá várnak ács/tetőfedő szakmunkást, kertészeti munkákra jelentkezőt és segédmunkást is. A sportintézményekbe karbantartót és takarítót, a hulladékgazdálkodási cégnél pedig gépkocsivezetőt és rakodómunkást vesznek fel.

Vác Város Önkormányzat Gazdasági Hivatala intézményvezető (magasabb vezető) feladatkörének ellátására kiírt pályázat beadási határideje október 31.

A városban működő oktató-nevelő intézményekbe iskolaorvosi munkakörökre pályázatokat hirdetett a Szociális Szolgáltatások Háza. Ezen feladatokra november 26-ig lehet beadni a jelentkezést. Ugyanez az intézmény október 26-ig várja területi védőnő jelentkezését.

A Váci Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatói pályázatának beadási határideje november 15.

Az Idősek Otthona és Klubja – jelentkezési határidő nélkül, a pályázók folyamatos behívásával – szakképzett gondozót/ápolót keres.

A Váci Alsóvárosi Óvoda óvodapedagógus munkakörére október 22-ig lehet pályázatot benyújtani.

A Madách Imre Művelődési Központ pedig részmunkaidős takarítókat keres 6 órás állásba azonnali belépéssel.

Az említett álláshelyekre meghirdetett jelentkezési lehetőségek részletesen megtalálhatók weboldalunk Pályázatok rovatában.

Feladó: Városháza