Közélet [2020. december 4., péntek]
Nyílt pályázatok áruszállításra és munkakörökre

A városvezetés folytatja az átláthatóságra, takarékosságra törekvő vállalkozásbarát gyakorlatát, így a korábban megszokottakkal ellentétben több feladatra és munkakörre is nyílt pályázati kiírást tettek közzé.

A Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (képünkön) különböző élelmiszerfajták beszállítására hirdetett meg pályázatot a főzőkonyhájának élelmiszer alapanyag ellátására. A zöldségre, gyümölcsre, tojásra, a tejre és tejtermékekre, a szárazárukra, illetve a húsokra és halakra történő kiírások a következő naptéri évre érvényes szerződésekhez keresnek beszállítói partnert. A kiírások – melyek megtalálható a vac.hu weboldal Pályázatok rovatában – tartalmazzák a kért mennyiségeket, illetve a szállításra vonatkozó feltételeket.

A pályázatok benyújtásának határideje: december 15. kedd 9 óra.

***

Vác Város Önkormányzatának intézményei nyílt pályáztatással keresnek különböző szakterületekre munkatársat.

A Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintéző mérnököt, továbbá műszaki referensi feladatokat ellátó mérnököt keres. Pályázatot hirdettek továbbá főépítészi munkatárs feladatkörre is. A határozatlan idejű közszolgálati munkaviszonyt jelentő munkakörök közül az előbbi kettőre december 31-ig, az utóbbira pedig december 20-ig várják a jelentkezéseket.

A Szociális Szolgáltatások Háza – szintén határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyra – szociális munkatársat keres. A jelentkezéseket december 15-ig lehet benyújtani.

A Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye igazgatói állására január 15-ig lehet pályázni. Az elbírálás márciusban történik, a pozíció ötéves időtartamra április 1-től tölthető be.

Feladó: Városháza