Közélet [2021. január 25., hétfő]
Aktuális önkormányzati állásajánlatok

A városvezetés folytatja az átláthatóságra, takarékosságra törekvő vállalkozásbarát gyakorlatát. Mivel az önkormányzat intézményei különböző szakterületekre keresnek munkatársat, a korábban megszokottakkal ellentétben több feladatra és munkakörre is nyílt pályázati kiírást tettek közzé.

A Váci Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézőt keres február 12-i jelentkezési határidővel. Ugyanezen hónap 20-ig napjáig adhatják be pályázatukat az érdeklődők a hivatal belső ellenőri posztjára. Február 22-ig lehet pályázni főépítészeti munkatársi, műszaki referensi (mérnök), műszaki ügyintézői (mérnök) és műszaki ügyintézői feladat ellátására.

Április 30-ig lehet benyújtani pályázatot a Szociális Szolgáltatások Háza igazgató feladatkörére jelentkezőknek.

A Váci Városfejlesztő Kft. főkönyvelői munkakörbe hirdetett meg nyílt pályázatot, amelyre január 31-ig lehet benyújtani a jelentkezést. A cég vagyonhasznosítási ügyintézőt is keres, erre február végéig lehet jelentkezni.

A Szociális Szolgáltatások Háza iskolaorvosi pályázatot hirdet a Király Endre Szakgimn. és Szakközépiskola, a Bernáth Kálmán Református Gimnázium, az I. Géza Király Közgazdasági Szakgimnázium, a Bartók-Pikéthy Zeneművészeti, a Váci Madách I. Gimnázium, Boronkay Gy. Műszaki Szakgimn, valamint a Hársfa, Diófa és Újhegyi úti, a dr. Csányi L. krt-i Evangélikus, Eötvös utcai, Nyár utcai és Csillagfürt óvodákba. Jelentkezési határidő: február 19.

A Váci Alsóvárosi Óvoda dajkát keres, mely feladatra január 28-ig várják a jelentkezőket. A város óvodái gyógypedagógus (mozgásfejlesztő) és óvodapedagógus feladatkör betöltésére is várnak jelentkezőket.

A pályázati kiírások részletezése megtalálható weboldalunk Pályázatok rovatában.

Feladó: Városháza