Közélet [2009. március 9., hétfő]
Forgalmi rend változás

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2009. március 16-án megkezdődnek a Katona Lajos Városi Könyvtár Budapesti főút 37. szám alatti épületének homlokzatfelújítási munkái. A munkák ideje alatt a Bajcsy-Zsilinszky utca könyvtár előtti szakasza teljes szélességben lezárásra kerül, az utca a Burgundia utca felől zsákutcaként közelíthető meg. Teljes szélességben lezárásra kerül az épület Budapesti főút felőli homlokzata előtti járda is. A felújítási munkálatok előreláthatólag 2009. május 20-án fejeződnek be.

Előzőek miatt kérjük, hogy a járművel közlekedők ne megszokásból vezessenek, a kihelyezett közúti jelzőtáblák által szabályozott forgalmi rendet maradéktalanul tartsák be, a felújítási munkák ideje alatt a Bajcsy-Zsilinszky utca érintett szakaszát járműveikkel kerüljék el. Az építési forgalom miatt kérjük, hogy a Budapesti főút érintett szakaszán fokozott óvatossággal közlekedjenek!

A gyalogosan közlekedők forgalma az érintett szakaszon a Budapesti főút páros oldalán lévő járdán biztosított. Mivel a könyvtár előtti gyalogátkelő a lezárásra kerülő járdaszakaszról indul, így az úttesten való átkeléshez nem használható, az átkelés során fokozott figyelmüket kérjük.

A felújítás ideje alatt okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Feladó: Városháza