Közélet [2010. február 4., csütörtök]
Aktív alsóvárosi polgárok

Két különböző témában tájékoztatta a média munkatársait két alsóvárosi választókörzet önkormányzati képviselője.

Ferjancsics László ismertette annak a kezdeményezésnek az eredményét, amellyel ő és képviselőtársa, Makrai Zsolt a körzetében élőket kérdezte meg egy levélben a területükön idén elvégzendő feladatokról. Mindkét városatya közel tízszázalékos visszajelzési hajlandóságról számolhatott be. Ezek nagyrészt igazolták azokat a terveket, amelyekre szándékaik szerint a képviselők is anyagi forrást biztosítanának.
Mint azt bejelentették: egy évvel a választási ciklus vége előtt teljesültek az időszakra vállalt ígéreteik, de a közvélemény kutatásuk visszajelzéseiben foglaltakat a hátralévő időszakban is szeretnék teljesíteni.
A két alsóvárosi képviselő arról is szólt, hogy a lakosok élénk érdeklődése nyomán beadott javaslatukra - amelyet a korábbi indítványaikhoz hasonlóan nagy többséggel hagyott jóvá a képviselő-testület - a jövőben a hivatalos városi honlapon (www.vac.hu) mindenki számára elérhetőek lesznek a testületi ülések nyílt részére készített háttéranyagok, valamint az elfogadott határozati javaslatok szövege.

Feladó: ES, estv@estv.hu