Kulturális
2019 IYF Hungary Christmas Miracle Musical
Kezdés: 2019. november 15., péntek 18:30 – 20:30
Befejezés: 2019. november 15., péntek

2019 IYF Hungary Christmas Miracle Musical

A tavalyi sikeres előadás után idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a 2019 IYF Christmas Miracle című Musical Vácott!
Ezúttal 31 ország 39 városát átívelő turné tizenharmadik állomásaként Vácra is eljönnek az IYF (International Youth Fellowship) Good News Corps program keretében Európában tevékenykedő dél-koreai önkéntesek által összeállt Musical és Tánc csapat.
Az Christmas Musical a világszínvonalú dél-koreai Gracias Choir által bemutatott Christmas Cantata mintájára készült el, mely nagy sikereket aratott Amerikában és Dél-Koreában.
(www.christmascantata.us)

Az előadás minden országban köztük Vácon is díjmentes belépéssel kerül megrendezésre, hogy lehetőséget nyújtsunk minél több itt élő magyar családnak, a karácsonyi örömök megízlelésében és megosztásában.

Bízunk benne, hogy a pajkos kislány Anna története, aki a karácsony éjjel bekövetkező csodán keresztül megismeri a család szeretetét, vidámságot és örömkönnyeket csal majd sokak szívébe.

Az előadás angol nyelven magyar felirattal lesz.
A belépés 12 év felett ajánlott

Regisztrálni ezen a linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/1SVrFz44B1UVCb1Q0wmXa2narkLl1TKncOuquwtJexgc/viewform?edit_requested=true
A helyfoglalás érkezési sorrendben lesz!

Helyszín: Váci Madách Imre Művelődési Központ
További érdeklődés:
hungary@iyf.org
+36 20 364 6859
Feladó: Madách Imre Művelődési Központ, hungary@iyf.org
Link: www.mimk.vac.hu